HRVATSKE MISICE ODUŠEVLJENE TRAMPOM: Seo je pored mene i pitao me da li sam uzbuđena!
Foto: AP, 20.02.2016.

Oborio ih s nogu

HRVATSKE MISICE ODUŠEVLJENE TRAMPOM: Seo je pored mene i pitao me da li sam uzbuđena!

Hrvatska -
Meni je on zakon! Gotovo da mi je uzor. Pročitala sam nekoliko njegovih knjiga, kaže Mis Univerzuma Hrvatske Biljana Mančić (29). Donalda Trampa upoznala je 2006. godine u Los Anđelesu u hotelu, kao i njegovu suprugu Melaniju.

Trampa se seća kao vrlo pristupačnoga gospodina, ali Melanija nije ostavila dobar utisak.

"Baš sam komentarisala sa misicama Srbije i Slovenije kako se drži visoko. Ja da sam na njenome mestu, komšije smo, rekla bih - "Alo, ej, de ste!". A ona kao da se stidela svog porekla, tako je ispalo. Uopšte nas nije doživljavala. Iako, čitala sam nedavno da je omiljena, verovatno joj je PR rekao da bude normalnija", kaže Biljana.

Nije joj jasno zašto se Tramp kandidovao za predsednika kad, kaže, ima zaista sve.

"Mislim da se radi o egu, ali dobro. Svejedno bih ipak glasala za njega", kaže Biljana.

Ivana Mišura (26) se sa Trampom se upoznala prošle godine u Majamiju. Nosio je kačket.

"Tako je valjda želeo da sakrije tupe", smeje se Ivana.

Kaže da je iznenadio misice dolaskom na doručak u njegovom hotelu u kojem su odsele i da se upoznao sa svakom od njih pojedinačno.

"Kao i svaki stranac rekao je da mu je Hrvatska prelepa", kaže Ivana.

Nije je iznenadila njegova predsednička kandidatura jer smatra da se još jedino u tome nije oprobao.

Foto: Rojters
Foto: Rojters

"Da pobedi, to bi mu bio vrhunac karijere. Ne znam da li bih glasala za njega, nisam upoznata s njegovim političkim programom", kaže Ivana.

"Seo je sa nama misicama za sto i pitao nas da li je sve u redu. Zaista je bio jako korektan, prisetila se Ivana MišuraTramp je ostavio pozitivan utisak i na Saru Čosić (27).

"Jako je uspešan i preduzetan. Mislim da će dobro proći na predsedničkim izborima. Ljudi ga ili vole ili ne vole. Ne pratim previše politiku u Americi, ali mislim da Tramp voli svoju zemlju, on se kandidovao za predsednika zbog ljubavi prema svojoj domovini, za koju želi nešto dobro učiniti. Uliva mi poverenje, mislim da bih glasala za njega da smo u Americi", kaže Sara.

Upoznala ga je 2007. godine na svetskom izboru za Mis Univerzum na Bahamima. Svideo joj se jer je bio vrlo pristupačan.

"Seo je s nama misicama za sto i pitao nas kako smo, jesmo li uzbuđene. Zaista se brinuo da sve bude OK", kaže Sara.

Marijanu Kužinu (38), Mis Univerzuma 1999, koja je Trampa upoznala u Trinidadu i Tobagu, impresionirala je njegova supruga Melanija.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Jako lepo i negovano izgleda. Sećam se da mi je bio doživljaj upoznati gospodina Trampa jer nije mala stvar kad ti priđe vlasnik jedne tako velike organizacije. Rukovali smo se i kratko popričali, moram priznati da sam zaboravila detalje razgovora", kaže Marijana.

Dodaje da je baš s prijateljima iz Amerike nedavno komentarisala njegovu kandidaturu.

"Iznenadila me podrška koju ima jer u početku su se svi zgražavali. Mislim da govori ono što većina Amerikanaca misli, a da li bih glasala za njega? Hm, ne znam", kaže Marijana.

Lana Obad (27) Trampa je upoznala 2010. godine u Las Vegasu.

"Simpatičan je. Pitao me kako je u Hrvatskoj, ja sam mu rekla da je super i da dođe. On je rekao da planira", kaže Lana, koja nije htela da komentariše njegovu političku karijeru.

Maja Sulić (36) Trampa je upoznala u Portoriku 2001. godine.

"Bio je to neobavezan razgovor, pitao me kako sam, da li mi se sviđa na izboru za mis. Moram priznati da mi se više svideo Riki Martin, koji je takođe bio u restoranu u kojem sno se upoznali", kaže Maja.

Foto: AP
Foto: AP

Dodaje da su Tramp i supruga jako pristupačni i da su sa svima prijateljski razgovarali. Kaže da ne prati politička zbivanja u Americi, ali volela bi da ima fotografiju sa američkim predsednikom ako pobedi na izborima.

Jelena Glišić (30) 2005. godine bila je na proslavi Trampovog 59. rođendana u Njujorku.

"Pozvao nas je čovek iz njegove organizacije, ne on lično, odnosno poziv su dobili naši vlasnici licence. Bilo je jako puno misica, bila je i Pamela Anderson. Rukovala sam se s Trampom, kratko smo popričali, bilo je nezaboravno. Njegova supruga Melanija predivna je uživo, još je lepša nego na slikama", kaže Jelena

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track