(FOTO) HAOS U ZAGREBU: Otvorila se ogromna rupa na najprometnijoj raskrsnici u gradu
Foto: Ps Facebook/ Stanislav Prusac

Ponor

(FOTO) HAOS U ZAGREBU: Otvorila se ogromna rupa na najprometnijoj raskrsnici u gradu

Hrvatska -
Velika rupa otvorila se sinoć u Zagrebu na Slavonskoj aveniji.

Kako je rupu nemoguće sanirati u tako kratkom vremenskom periodu jutros je na Slavonskoj aveniji nastala saobraćajna gužva u oba smera.Nekoliko metara asfalta jednostavno je propalo u zemlju, a srećom niko se nije u tom trenutku nalazio nalazio na sredini raskrsnice. Radnici Zagreb puta postavili su signalizaciju i ogradili pravi mali ponor, dubok nekoliko metara.

"Ovo se neće brzo rešiti. Biće potrebno sprovesti javnu nabavku, odrabrati izvođača radova i tek će onda početi sanacija. Biće tu puno posla, jer treba menjati sve instalacije u toj rupi. Pošto je ovo vrlo prometna avenija, moguće je neko privremeno rešenje, koje će omogućiti da se saobraćaj koliko-toliko normalo odvija", saopštili su nadležni.

Kako prenose lokalni mediji, nije prvi put da se zemlja otvara na tom delu puta. Pre dve godine, isto se dogodilo nekoliko desetina metara niže, u Ulici Josipa Marohnića. Tada je u rupa na putu bila dugačka tridesetak metara, a duboka oko dvadeset centimetara. Sanacija je počela tek krajem januara 2015. godine.

Osim dežurnih ekipa, rupu je obišao i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Obilazak Slavonske

Posted by Milan Bandić on уторак 5. април 2016.

(Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track