ZABORAVILI DA ZAKLJUČAJU VRATA: U stan im upao jedan par, ali tek onda su se šokirali
Foto: Profimedia

Provala

ZABORAVILI DA ZAKLJUČAJU VRATA: U stan im upao jedan par, ali tek onda su se šokirali

Hrvatska -

Koliko je važno noću zaključavati ulazna vrata, dokazuje ova potpuno bizarna provala iz Osijeka.

Jedna osiječka porodica doživela je provalu usred noći, a provalnici su na stolu u dnevnoj sobi ostavili jaknu i novčanik sa svim dokumentima i karticama. Čak su pokrili i sina te porodice, koji je spavao u spavaćoj sobi, a stan su napustili s jednim plenom - novim patikama, javlja Glas Slavonije.

Gospođa kojoj se dogodila ova bizarna poseta ustala je u pola pet ujutro misleći da je sin ostavio vrata dnevne sobe otvorena.

"Na kauču sam ugledala tuđu žensku jaknu, a na stolu tuđi novčanik i prvo sam pomislila da je sin doveo kući devojku, a da mi o tome nije ništa rekao. Čekala sam ga da se probudi i počela da ga ispitujem, ali ubrzo sam shvatila da on uopšte ne poznaje tu devojku. Još sam se više iznenadila kad mi je rekao da je to verovatno brat nekoga doveo, a dobro sam znala da on radi na moru i da nije u Osijeku’, priča 50-godišnja Osiječanka.

Sin je takođe ispričao da mu je brat te noći bio u sobi, potapšao ga po licu i rekao neka nastavi da spava. Majka je nazvala sina koji je potvrdio da je i dalje na moru na radu. Posle je primetila da iz hodnika nedostaju nove patike.

Misteriju je rešila policija koja je ubrzo uhapsila počinitelja da bi se na kraju ispostavilo da se radilo o komšiji.

"I on je bio šokiran, jer je, kako sam tada doznala, ušao u stan, a da nije znao čiji je. Vrata koja sam čula i koja su me probudila zapravo je otvorio on, a onda se uplašio da ću ga otkriti pa je, zajedno s devojkom, istrčao iz stana i prethodno pokupio patike iz hodnika. Poznajem godinama celu njegovu familiju i, kako je sam rekao, nije želeo da nam naudi. Patike su vraćene. Krivac za sve bila su otključana ulazna vrata i sad dobro znam da ću, treba li, dva puta da proverim bravu", rekla je preplašena majka za Glas Slavonije.

(Glas Slavonije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track