MLADIĆI STRADALI PRED OČIMA PORODICE: Ubila ih struja dok su postavljali plastenik!
Foto: Printscreen Jutarnji.hr/Damir Krajač/EPH

Tragedija u Dugom Selu

MLADIĆI STRADALI PRED OČIMA PORODICE: Ubila ih struja dok su postavljali plastenik!

Hrvatska -

DUGO SELO - Meštani Struge Nartske kod Dugog Sela zavijeni su u crno stravičnom smrću dvojice mladića koji su danas pomagali rodbini u gradnji plastenika

Dražen K. (32) i Marko J. (29) poginuli su naočigled rodbine od strujnog udara kada su slučajno dodirnuli dalekovod. Oni su, naime, s rođacima postavljali konstrukcije za plastenike. Dve su uspeli da podignu, ali je treća konstrukcija bila je kobna. Oko 16 sati odjeknuli su krici i vapaji upomoć. Iako su na mesto nesreće vrlo brzo stigla kola Hitne pomoći, mladiće nisu uspeli da spasu. Meštani su u šoku.

- To su bili vredni momci. Ništa im nije bilo teško. Draženov stric se u naš kraj doselio sa suprugom iz Lipovljana. Konačno su stali na noge i odlučili da pokrenu neki posao. Pozvali su mladiće da im pomognu u podizanju plastenika. Sve vreme podizali su te metalne konstrukcije stojeći na zemlji. U jednom trenutku jednom su zakačili dalekovod i dotakli žice. Sve su to gledale njihove porodice. Užas! – priča jedan od meštana Struge Nartske.

Očito ih je sve već svladao umor od napornog rada pa su im pali koncentracija i pažnja. Kako će ovo preživeti Draženova supruga, ne znam. Venčali su se prošle godine. Velika je to bila ljubav a uskoro treba da se porodi – kaže meštanka Struge Nartske.

(jutranji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track