PENZIONER I TINEJDŽER SILOVALI DEVOJKU: Ponudili joj prevoz, pa je oteli i napastvovali!
Foto: Shutterstock

Užas u Hrvatskoj

PENZIONER I TINEJDŽER SILOVALI DEVOJKU: Ponudili joj prevoz, pa je oteli i napastvovali!

Hrvatska -

Zbog protivpravnog oduzimanja slobode i seksualnog odnosa bez pristanka, istarski policajci uhapsili su 68-godišnjeg Umažanina D. P. i 19-godišnjeg T. D., sina umaške policajke.

Dvojac je uhapšen zbog prijave neimenovane devojke s kojom su se družili u noći sa 18. na 19. maja u jednom umaškom kafiću.

Posle provoda, odlučili su da glume džentlmene pa su devojci, navodno, ponudili prevoz do kuće. Ali umesto da je odvezu na adresu stanovanja, prema navodima iz prijave, dvojac ju je u “mercedesu” u vlasništvu starijeg uhapšenog, odvezao desetak kilometara dalje prema Savudriji.

Iako se, kako je opisala, opirala i negodovala, napadači su je izvukli iz vozila kad su došli na odabranu lokaciju, a koja je, prema njenim tvrdnjama, bio restoran u vlasništvu sina umaške policajke. Agonija koju je proživljavala navodno je trajala nekoliko sati.

Osim što joj nisu dopustili da napusti restoran, devojku su i seksualno iskoristili. Pred zoru su odlučili da se smiluju. Ukrcali su ju u automobil i izbacili nasred ulice nadomak Umaga.

Domogavši se slobode, istog je trenutka pozvala 192, pa su je policajci vrlo brzo locirali i odveli u stanicu, a onda i u umaški dom zdravlja na pregled. Policajci su dvojac vrlo brzo pronašli.

Prema zakonu, za svako od počinjenih dela, ako im se i sudskim putem dokaže krivica, propisana je kazna do pet godina zatvora.

Nekoliko prijatelja 19-godišnjaka tvrde: "Šokirani smo. On nije silovatelj. Devojke lete za njim. Ona se s njima dogovorila za seks".

(Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track