HRVAT ZA DLAKU IZBEGAO SMRT U NICI: Sreća da terorista nije stigao do glavne tribine!
Foto: Printscreen Vijesti.me

Izbegnuta još veća katastrofa

HRVAT ZA DLAKU IZBEGAO SMRT U NICI: Sreća da terorista nije stigao do glavne tribine!

Hrvatska -

Ovo je katastrofa!. Sreća je da su ubili teroristu, jer da je stigao do glavne tribine... kaže svedok masakra u Nici Jozo Musa, Hrvat koji već duži niz godina živi u ovom gradu

" Slavio se nacionalni praznik i bilo je mnogo stranaca. Oko 22.30 sati vozač je kamionom probio rampu i zaletio se u masu koja je došlo gledati vatromet. Koliko znam od Hrvata nije niko nastradao", kaže Musa koji je za dlaku izbegao smrt.

" Kada pogledate lica ljudi od jutros malo je reći da su zabrinuta. S kim god sam danas razgovarao svi su u šoku i pitaju se , a niko nema odgovor na pitanja do kada će ovako i šta da se radi dalje. Azurna obala je do sada je bila pošteđena terorističkih napada.

Sreća je što je policija brzo delovala i uspela da ubije vozača, jer da je stigao do glavne tribine gde je bo vatromet i masa ljudi, tragedija bi bila daleko veća. Ovo je već katastrofa, ašta bi bilo ne smem ni da pomislim - kazao je Musa.

" Zvao sam i hrvatsku mabasadu i prema trenutno dostupnim informacijama, među stradalima nema Hrvata. Ali, telefon i dalje neprekidno zvoni tako da se nikad ne zna, možda se pojave nove i drugačije informacije - rekao je Musa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track