NOVI IZAZOV ZA NAJLEPŠU LJUBAVNU PRIČU U REGIONU: Klepetan je ostavio Malenu i otišao na jug
Foto: Youtube/Printscreen

Ljubav na proveri

NOVI IZAZOV ZA NAJLEPŠU LJUBAVNU PRIČU U REGIONU: Klepetan je ostavio Malenu i otišao na jug

Hrvatska -

Samo nekoliko meseci pošto je čitav region snestrpljenjem pratio veliku i na trenutke neizvesnu priču o hrvatskoj rodi Malenoj i povratku njenog voljenog Klepetana s juga, svet ovih dana svedoči još jednom nastavku ove ljubavne priče.

Naime, s završetkom leta došao je trenutak kada je Klepetan ponovno krenuo prema jugu, dok Malena ostaje u Hrvatskoj sa svojim životnim čuvarem i domaćinom, penzionisanim školskim domarom Stjepanom Vokićem iz malog mesta Brodski Varoš na istoku Hrvatske.

Osim u globalnoj pažnji koju svakodnevno izaziva, ova bezgranična ljubav dve rode – Malene i Klepetana kao i rode i čoveka – Malene i Stjepana, ove je godine ostvarila i veliki uspeh na reklamnom festivalu u Kanu, ali i mnogo veći uspeh za njih dvoje- ove godine su Malena i Klepetan dobili 4 nova ptića.

Ova ljubav koja ne poznaje granice inspirisala je mnoge i samoj ljubavi dala novo značenje.

S dolaskom jeseni ljubav Malene i Klepetana možda na neki kraći, zimski period dolazi u iskušenje, ali 23 puta dosad Malena i Klepetan su, zahvaljujući svom prijatelju Stjepanu, dokazali kako je ljubav jača od svega i kako prava i iskrena ljubav uvijek pobeđuje i živi večno.

(Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track