SEO ZA VOLAN SA 44. PREKRŠAJA I MRTAV PIJAN: Na kraju pokosio dvojicu dečaka
Foto: Profimedia

Skandal

SEO ZA VOLAN SA 44. PREKRŠAJA I MRTAV PIJAN: Na kraju pokosio dvojicu dečaka

Hrvatska -

S.B. (58) je u petak u Žabnu prilikom vožnje u pijanom stanju, iako mu je vozačka bila oduzeta, naleteo automobilom na dvojicu dečaka.

Iako su, srećom, dečaci zadobili samo lakše povrede moglo je biti mnogo gore jer je ovom vozaču policija izmerila čak 2,58 promila u krvi.

Protiv njega je nadležnom Prekršajnom sudu podnet Optužni predlog zbog počinjenih prekršaja neprilagođene brzine, upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, isteka važenja vozačke dozvole, neregistrovanog vozila, upravljanja pod zabranom i zbog neposedovanja važeće polise o obveznom osiguranju vozila.

On je nakon saniranja lakših povrda koje je i sam zadobio, otpušten isti dan iz bolnice a u nedelju je opet seo za volan. Policija je dobila dojavu o tome i ubrzo ga zaustavila. Zbog saobraćajnih prekršaja koje je počinio Belčić je doveden na prekršajni sud koji mu je odredio zadržavanje u trajanju od 10 dana u Zatvoru u Sisku.

“Stanica saobraćajne policije Sisak do sada je predmetnog vozača procesuirala za 44 prekršaja iz domene Zakona o sigurnosti prometa na putevima i Zakona o obaveznim osiguranjima u saobraćaju, od čega je 37 prekršaja evidentirano unazad tri godine", piše u odgovoru Policijske uprave Sisačko-moslavačke.

(Sisak.info)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track