(FOTO) A GDE JOJ NESTADE MUŽ?  Kolinda isekla supruga sa slike sa kraljicom Elizabetom
Foto: Reuters

Višak za Fejsbuk

(FOTO) A GDE JOJ NESTADE MUŽ? Kolinda isekla supruga sa slike sa kraljicom Elizabetom

Hrvatska -

Britanska kraljica Elizabeta II primila je u Bakingemskoj palati predsednicu Hrvatske Kolindu Grabar-Kitarović na početku njene prve službene posete Velikoj Britaniji.

Njihov susret upriličen je sedam meseci pošto su u martu u dvodnevnoj poseti u Hrvatskoj boravili britanski prestolonaslednik Čarls i njegova supruga Kamila.

Kolinda se, protokolarno, fotografisala s britanskom kraljicom. U njenom društvu je bio i suprug Jakov koji se nalazio tik iza supruge. Fotografi su tako zabeležili trenutak u kojem se Kolinda smeši pored vremešne britanske kraljice, dok Jakov stoji tik iza nje. Istu je fotografiju Kolinda objavila na Fejsbuku s tom razlikom da Jakova - nema.

Naime, hrvatska predsednica je iz nekog razloga isekla deo fotografije na kojoj se vidi Jakov, a stvar je tim čudnija što izrezana fotografija na Fejsbuku deluje potpuno nezgrapno jer nije dovoljno široka.

"Prijatan razgovor s kraljicom Elizabetom II na početku moje posete Velikoj Britaniji", stoji u opisu fotografije,a o Jakovu ni reči.

Predsednica Hrvatskee Grabar-Kitarović kasnije se sastala s premijerkom Terezom Mej gde su razgovarale o bilateralnim odnosima dveju zemalja.

Grabar-Kitarović će se u utorak odvojeno sastati i s britanskim ministrom obrane Majklom Felonom i predsednikom Doma lordova Normanom Foulerom i održati predavanje na Londonskoj školi ekonomije i političkih nauka.

(Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track