OTIŠLI NA SAJAM KNJIGA, DOBILI BATINE: Besni navijači pretukli đake u Zagrebu, škola ne reaguje
Foto: Profimedia

UČENICI U ŠOKU

OTIŠLI NA SAJAM KNJIGA, DOBILI BATINE: Besni navijači pretukli đake u Zagrebu, škola ne reaguje

Hrvatska -

Učenici zadarske Hotelijersko turističke i ugostiteljske škole na školskom izletu na sajmu knjiga Interliberu su doživeli šok kada su ih iz čista mira napali besni Bed Blu Bojsi (navijači Dinama iz Zagreba).

Učenica trećeg razreda srednje škole iz Zadra ispričala je kako su nju i njene prijatelje, među kojima su bile i četiri devojke, napali navijači, njih čak 30.

Grupa navijača nasrnula je na njih čim su rekli da dolaze iz Zadra. Dobacili su im i da se "kasnije vide ispred Arena centra". Jedna učenica ispričala je da su momci bili njihovih godina, a ona i njeni prijatelji su se šokirali kad su im profesori rekli da su za incident sami krivi.

"Ništa se ne bi dogodilo da niste otišli u kafić", rekao im je profesor koji ih je tog dana pratio na izlet.

Kad su došli do Arene kako bi se našli s ostalim drugarima iz razreda kako bi se ukrcali na autobus, tamo ih je dočekalo 30-ak mladića i bez reči su krenuli da ih tuku. Udarali su i devojke. Na jednog dečka su nasrnula čak šestorica.

Devojka koja je ispričala o celom incidentu rekla je da ne može da veruje da su profesori tako reagovali, a slično je reagovala i direktorka škole koja je rekla da su "deca ovce puštene s lanca".

(Net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track