(FOTO) PRE SVEGA BIZARNO! Da li je ovo NAJBOLESNIJI način za izbegavanje plaćanja parkinga?
Foto: PrintScreen Facebook

(FOTO) PRE SVEGA BIZARNO! Da li je ovo NAJBOLESNIJI način za izbegavanje plaćanja parkinga?

Hrvatska -

Marijan Podvorec iz Zagreba koji stanuje u Gajevoj ulici tvrdi da jedan njegov sugrađanin na neobičan način izbegava saobraćajne kazne.

Naime, prema rečima Podvoreca jedan radnik zagrebačkog Udruženja za solidarnu posmrtnu pomoć izbegava plaćanje parkinga i saobraćajne kazne tako što ispod vetrobranskog stakla stavlja umrlice i tako lovi samilost.

- Uvek parkira ispred zgrade Udruženja, u Gajevoj 28. Prekjuče je ispod šoferšajbne stavio jednu, a juče drugu umrlicu - rekao je gospodin Podvorec za hrvatski "Telegram". koji je fotografisao automobil. Vozač je ostavio vozilo na mestu koje nije predviđeno za parking, neposredno uz raskrsnicu. Oba puta prošao je nekažnjeno.

Foto: Printscreen Facebook
Foto: Printscreen Facebook

Znao da parkira i na putu

- Očigledno je uspeo da zavara saobraćajce. Valjda su, videvši umrlicu, pomislili da je imao smrtni slučaj u porodici, odnosno da rešava proceduru oko pogreba neke bliske osobe. No, ja znam da je on u stvari njihov delatnik - kaže.

Podvorec tvrdi da već duže vreme svedoči metodama kojima ovaj vozač izbegava plaćanje parkinga.

Ponekad je, kaže Podvorec, znao da parkira i na put, s uključena sva četiri žmigavca. Za komentar smo se obratili predsedniku Udruženja za solidarnu posmrtnu pomoć Marku Sapunaru, ali do objave teksta odgovor nije stigao.

Podvorec je fotografije juče objavio na popularnoj Fejsbuk stranici "I to je Zagreb".

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track