LOPOV USRED DANA OJADIO TRGOVCE ZLATOM: Ušetao, vezao radnike i poslužio se
Foto: Shutterstock

Opušteno

LOPOV USRED DANA OJADIO TRGOVCE ZLATOM: Ušetao, vezao radnike i poslužio se

Hrvatska -

Prema informacijama zagrebačke policije juče u 13 časova nepoznati muškarac je naoružan ušetao u zagrebački soliter i odneo nakit i novac u vrednosti većoj od 120.000 evra!

"U sredu, 8. marta oko 13 sati u agenciji za otkup plemenitih metala, nepoznati počinilac je preteći vatrenim oružjem i upotrebom telesne snage počinio razbojništvo nad 27-godišnjom službenicom i otuđio nakit i novac, oštetivši firmu iz Zagreba za preko 120.000 evra", saopštili su iz zagrebačke policije.

Kako Index neslužbeno saznaje, opljačkana je dirma Moro čiju je službenicu lopov vezao i nakon što je uzeo plen, napustio zgradu. Prema informacijama koje poseduje portal, lopov je navodno već nekoliko puta bio u prostorijama kompanije pa je i juče bez problema ušao u soliter, a sa recepcije i na 11. sprat gde se nalazi kompanija Moro.

Moro je međunarodna firma koja trguje plemenitim metalima. Osnovana je 1993. godine, a od 2005. prodaje investiciono zlato na području jugoistočne Europe. U Sloveniji i Hrvatskoj zastupnici su 800 godina stare austrijske kovnice Munze Osterrajh iz Beča i Argor Heraeusa SA iz Švajcarske.

(Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track