TROSTRUKI UBICA IZAŠAO IZ KOME: Boris Luketa (59) došao svesti!
Foto: MUP Hrvatske

Oporavlja se u splitskoj bolnici

TROSTRUKI UBICA IZAŠAO IZ KOME: Boris Luketa (59) došao svesti!

Hrvatska -

Boris Luketa (59), osumnjičen za trostruko ubistvo u Šibeniku 26. travnja, i pokušao da se ubije više nije životno ugrožen.

Luketa je, podsjetimo, u šibenskoj Brodarici ubio bračni par Milku i Hakiju Keranović te Ivana Bajića, nekadašnjeg tjelesnog čuvara Zlatka Bagarića. Potom se nekoliko sati odbijao predati policiji da bi naposljetku pokušao počiniti samoubojstvo.

On je sa teškom povredo glave prvo smešten u šibensku bolnicu, ali je zbog izuzetno teškog stanja i životne ugroženosti prebačen na intenzivnu negu KBC-a Split gde je stavljen u indukovanu komu i priključen na respirator. Dve nedelje kasnije počeo je da dolazi k svesti, zatim je skinut sa respiratora jer je počeo samostalno da diše.

Kada mu se stanje stabilizovalo, Luketa je prebačen na Kliniku za neurologiju gde ga čuva policija. Lekari u splitskoj bolnici nisu hteli na daju podrobnije informacije o njegovom stanju, ali kako su mediji ranije pisali zbog teških povreda koštanog i moždanog tkiva, Luketi bi mogla da ostanu trajna oštećenja.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Da li je Srbija zaštićena od sajber napada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track