ISPOVEST STRICA UBIJENOG DEČAKA (3): Slomljeni smo, Kjara nikad nije pokazivala lice monstruma
Foto: Printscreen Facebook

Sve groznija istina

ISPOVEST STRICA UBIJENOG DEČAKA (3): Slomljeni smo, Kjara nikad nije pokazivala lice monstruma

Hrvatska -

"Ona nikada nije pokazivala lice monstruma. Često nam je slala fotografije na kojima je Denis izgledao toliko srećno da nismo nimalo sumnjali da bi nešto ovako moglo da se desi", priča šokirani stric pokojnog Denisa, Ramiz Pašić iz Velike Kladuše u Bosni i Hercegovini.

Podsećamo, Kjara Rojnić Pašić (32) ubila je trogodišnjeg sinčića Denisa uz pomoć maloletnice (14) u stanu, a zatim je telo bacila u plićak luke Mandrač, nedaleko od Pule, pa otišla u policiju da prijavi nestanak deteta.

Ramiz je brat Kjarinog supruga Rešida, koji je na robiji u Bihaću jer je pretukao ženu pošto ju je zatekao u krevetu s ljubavnikom. Inače, Kjarine komšije iz zgrade Akvilejski prilaz 2 u Puli ispričali su novinarima da su nju posle ubistva deteta više puta dnevno posećivali razni muškarci.

"Znao sam da ga je varala, ali on je nju i dete toliko voleo da joj je konstantno opraštao. Samo je hteo složnu porodicu na okupu. Nije htio da Denis ostane bez njega ili Kijare", priča Ramiz i dodaje da je Rešid bio zabrinut zbog Denisa jer ga je nekoliko puta pronašao u modricama i izgladnelog. Ipak, prešao je preko toga radi mira u kući.

"Čujte, ne mogu da govorim o njenim motivima zbog kojih je ubila vlastito dete. Ne znam ih, ali itekako mislim da sa svime ima veze Burim Adem", dodao je Ramiz. Burim Adem (29) je priveden zajedno s Kjarom i maloletnom pomagačicom i osumnjičen je za krivično delo neprijavljivanja krivičnog dela, ali pušten je da se brani sa slobode. Ramiz misli da je Adem umnogome uticao na Kjarinu odluku da ubije dete.

"Denis im je očito bio smetnja u bezbrižnom životu", ogorčen je Ramiz. Svog brata Rešida o tragediji je obavestio telefonom.

"Rekli su mi iz zatvora da je pao u nesvest. Pustiće ga na sahranu, pa će ga u pratnji policije vratiti nazad."

Denis će biti sahranjen u BiH čim se okonča agonija s birokratijom, a Ramiz i njegova supruga Elvedina kažu da će malenog dostojno pokopati.

"Slomljeni smo, još oka nismo sklopili. Ne možemo da jedemo, ćerka mi je d šoka završila u Hitnoj", prepričao je potreseni Ramiz stanje u porodici i tiho rekao: "Ja imam ćerku od 14 godina, kada je pogledam, ne mogu da verujem da bi jedno dete njenih godina moglo da učestvuje u teškom zločinu. Strašno", kaže Pašić.

(100posto)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Kojeg Crnogorca su Rusi vratili sa aerodroma iz Moskve u Tivat?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track