MILO ZAMIŠLJA DA JE TITO: Đukanović se sa porodicom provozao u maršalovom kadilaku!
Foto: Facebook / Vijesti -online

istorija

MILO ZAMIŠLJA DA JE TITO: Đukanović se sa porodicom provozao u maršalovom kadilaku!

Hrvatska -

Najpoznatije Titovo odmaralište Brioni i dalje je jedna od najatraktivnijih, ali i najskupljih letnjih destinacija u Hrvatskoj. Turista, mahom stranih, nije nedostajalo ni ove godine, a među onim, VIP gostima, izdvojio se nekadašnji predsednik Crne Gore Milo Đukanović.

U društvu supruge i sina, kao i brojnog obezbeđenja, Đukanović je odlučio da se barem ovog leta oseti kao nekadašnji doživotni predsednik SFRJ i provoza kadilakom koji je Josip Broz koristio isključivo boraveći na ovom ostrvu.

Đukanović je, za razliku od zvaničnog stajlinga - savršenog odela - ovog puta bio u neobičnom modnom izdanju, zbog čega je verovatno bio i neprepoznatljiv za ostale posetioce Briona.

Naime, sako i kravatu zamenili su jednostavna sportska majica, šorts, a sve je upotpunjeno kačketom koji je, u stilu tinejdžera, stavio naopako.

Titov kadilak je na Brionima izložen u staklenom izlogu, ali oni sa dubljim džepom imaju mogućnost da se njime i provozaju, kada se staklene stranice skinu i kadilak parkira na ulici.

Ovaj vid zabave nije nimalo jeftin. Pola sata vožnje je oko 400, a 60 minuta 670 evra. Takoreći džabe, reklo bi se, s obzirom na to da se cena prenoćišta u jednom od tri hotela i privatnih vila kreće u rasponu od 100 do 1.000 evra.

Ovogodišnji izlazak kadilaka na ulice Briona privukao je naravno i pažnju turista koji su svojim telefonima zabeležili ceo događaj, a i ne znajući koga slikaju.

Tu priliku je dobio i fotoreporter Vesti Marko Karović, koju nije propustio.

Inače, Titov kadilak je do sada tri puta repariran, a poslednji put, pre desetak godina, izvršena je potpuna restauracija motora, a troškove su iznosili oko 70.000 evra.

Kurir.rs/Vesti Online

Foto: Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Da li je moguće?! Srbi za milione evra daju podršku Haradinaju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track