UHVATIO SE ZA DUGME, PA SE OBOGATIO: Odžačar kupio srećku na letovanju u Hrvatskoj i osvojio glavnu premiju
Foto: Printskrin/Facebook

sreĆKOVIĆ

UHVATIO SE ZA DUGME, PA SE OBOGATIO: Odžačar kupio srećku na letovanju u Hrvatskoj i osvojio glavnu premiju

Hrvatska -

Odžačar iz Poljske Tomaš Mazurek kupio je srećku Hrvatske lutrije u Makarskoj i osvojio premiju koja mu donosi čak 7.000 kuna (približno sto hiljada dinara) svakog meseca narednih pet godina.

Mazurek će tako 60 meseci dobijati osvojenu sumu. Ako uzmemo u obzir verovanje da odžačari donose sreću, ne zna se da li se Tomaš uhvatio za dugme pre nego što je kupio dobitnu srećku, ili je jednostavno sam sebi iščačkao sreću.

Na letovanje u Hrvatsku došao je sa porodicom i društvom, ali ih je na tom putu ipak pratio i niz nezgoda, pa se niko nije nadao srećnom završetku provoda u Hrvatskoj.

Foto: Hrvatska lutrija, foto: Printskrin/Facebook

Naime, na početku puta, pošto su prešli skoro 600 kilometara, morali su da se vrate kući jer su zaboravili da ponesu dokumente za dete.

Tomašova supruga u moru je izgubila vrednu ogrlicu koju su ipak i uz puno muke uspeli da izrone, ona je potom uganula nogu, a pre samog povratka u Poljsku ključevi su ostali na pogrešnoj strani apartmana pa je vesela ekipa trenirala i veštine penjanja preko balkona.

Ali, pokazalo se da je putovanje ipak bilo veoma srećno. Tomaš kaže da nije mogao ni da sanja da će godišnji odmor završiti u Zagrebu, na blagajni Hrvatske lutrije, gde se javio s dobitnom srećkom.

(Kurir.rs)

(Foto: Facebook/Hrvatska lutrija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track