Najnovije vesti

DRAMA U HRVATSKOJ! PODIVLJALI KONJ PREGAZIO LJUDE: Prizor je bio strašan, sve je bilo puno krvi
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

UPLAŠIO GA VETAR

DRAMA U HRVATSKOJ! PODIVLJALI KONJ PREGAZIO LJUDE: Prizor je bio strašan, sve je bilo puno krvi

Hrvatska

U blizini igrališta bio je šator. Odjednom je vetar malo jače dunuo i podigao je jedno šatorsko krilo. Konj se uplašio, istrgnuo je ogradu za koju je bio vezan i sa njom je počeo mahnito da beži, saopštila je policija.

"Prizor je bio strašan. Ne mogu to uopšte da prepričam. Sve je bilo puno krvi“, rekao je očevidac, koji je u nedelju bio u Mariji Bistrici.

Hodočašće konjskih zaprega koje je u nedelju 15. godinu zaredom održano u Mariji Bistrici, a koje je gledalo 15.000 ljudi, proteklo je mirno. Nakon što su svi počeli da se razilaze, uzgajivač je vezao svog konja za ogradu fudbalskog terena.

"U blizini igrališta bio je šator. Odjednom je vetar malo jače dunuo i podigao je jedno šatorsko krilo. Konj se uplašio, istrgnuo je ogradu za koju je bio vezan i sa njom je počeo mahnito da beži. U tom divljem galopu, nažalost, naleteo je na muškarca (29) i ženu (41) koji su mu se našli na putu. Žena je lakše povređena, a muškarac ima teške povrede", potvrdili su u Policijskoj upravi Krapinsko-zagorske županije.

Konj se zbog ograde zaglavio između dva automobila i tako se zaustavio. Hitna pomoć prevezla je ozleđenog muškarca u bolnicu u Dubravu.

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Razgovor tačno u podne! Šta su se dogovorili Vučić i Zaev?

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Foto: Profimedia

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...