UNUKA IZ PAKLA: Pretukla baku (80) pesnicama jer joj je pobegao pas, a kad je pala na pod, nastavila je da je šutira
Foto: Profimedia

ŽIVI U NJENOM STANU, POTKRADA JE I PIJE

UNUKA IZ PAKLA: Pretukla baku (80) pesnicama jer joj je pobegao pas, a kad je pala na pod, nastavila je da je šutira

Hrvatska -

Splitsko Opštinsko državno tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv 22-godišnjakinje iz Splita zbog teškog povređivanja svoje tada 80-godišnje bake u decembru 2015. godine.

Terete je da je kao 20-godišnjakinja u jutarnjim satima u Splitu, u stanu u kome živi sa staricom, ničim izazvana, nekoliko puta udarila baku u levu stranu grudi, a kad je nesrećna žena pala na pod, devojka ju je još nekoliko puta udarila nogom u prsa i trbuh slomivši joj dva rebra. Za delo za koje je terete propisana je kazna od jedne do 10 godina zatvora.

U svojoj odBrani devojka je sve negirala, ali baka je bila rečitija. Opisala je kako je unuka udara, potkrada, da pije i da joj je uništila stan. Navela je da je tuče kad je pod uticajem alkohola, ali da ona to nikad neće priznati.

Tog dana ju je unuka napala oko podne u stanu nakon što ju je pitala gde je pas. Rekla joj je da ne zna, da je bila pre napolju sa psom, ali da je on odjednom pobegao.

Tada je počela da je udara stisnutim pesnicama. Udarala ju je tako jako da je od udaraca pala na pod. Kada je bila na podu, nastavila je sa udaranjem. Posle je devojka otišla u sobu, a baka je ostala da leži na podu više od 20 minuta, nije mogla da se pomeri.

Kazala je da je danima trpela bolove verujući da će to proći jer to nije bio prvi put da ju je istukla. Tek nakon desetak dana otišla je kod lekarke koja ju je uputila da ide u hitnu pomoć. Tamo su joj rekli da su joj pukla dva rebra. Zbog povreda, po kući nije mogla ništa da radi, a nije mogla ni da spava od silnih bolova.

Za to vreme, unuka je bila u stanu, uglavnom u svojoj sobi, gde puši i pije. Rekla je da je dovodila svoje prijateljice, stvarala joj troškove telefona koje ona plaća i stalno je maltretirala. Kazala je i da je "nestašnu" unuku više puta prijavljivala policiji, a kada je zbog nasilja devojka novčano kažnjena, ona je to morala da plati jer bi je, u suprotnom, istukla. Starica je još rekla da novac drži u džepu i tako spava, i da joj unuka sve krade, piše Slobodna Dalmacija.

Kurir.rs/Slobodna Dalmacija Foto: Profimedia/Ilustracija

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Skandal! Sekretarica Milana Krkobabića postala direktor “Pošte Srbije” i dovela preduzeće do ivice propasti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track