ŠIBENIK U ŠOKU: Ne mogu da veruju da je sin ubio majku
Foto: Printscreen YouTube/Al Džazira

SUMNJIVA SMRT

ŠIBENIK U ŠOKU: Ne mogu da veruju da je sin ubio majku

Hrvatska -

Smrt žene (6) iz solitera u šibenikoj četvrti Baldekin najverovatnije je bila nasilna, javljaju hrvatski mediji.

Hitna pomoć odgovorila je u četvrtak ujutro na poziv iz njenog stana u 17-ospratnici, ali propali su svi pokušaji da je reanimiraju.

Policija smatra da je smrt sumnjiva, pa je saopštila da je otvorila istragu zbog krivičnog dela teškog ubistva i da je prvi osumnjičeni sin (28) nesrećne žene.

foto: Google Maps

U jednom od ovih solitera dogodio se zločin

"U vezi s tim događajem, prema do sada utvrđenom, juče, 16. novembra u 9.55 sati stigla je dojava iz Hitne pomoći da su u stanu u Šibeniku, posle neuspešne reanimacije, u 10.15 sati konstatovali sumnjivu smrt 60-godišnjakinje. Posle obavljenog uviđaja i drugih radnji, telo preminule 60-godišnjakinje je, po nalogu zamenika Županijskog državnog tužioca, prevezeno na Odeljenje patologije Opšte bolnice Šibenik radi obdukcije, a kriminalistička istraga ovog krivičnog dela je još u toku", saopštila je jutros Policijska uprava šibensko-kninska.

Komšije su u šoku. Kažu da je u toj porodici i ranije bilo problema, ali da tog jutra iz stana nisu čuli buku. Čekaju da policija završi istragu, a do tada niko ne želi da veruje da je sin ubio majku.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Printscreen YouTube/Al Jazeera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track