MONSTRUM (20) SE U SUDU SMEJAO U LICE OCU DEVOJKE (18) KOJU JE UBO 88 PUTA: Pojačao muziku u automobilu da se ne čuju Kristinini vrisci!
Foto: Printscreen Index.hr

detalji sa suđenja

MONSTRUM (20) SE U SUDU SMEJAO U LICE OCU DEVOJKE (18) KOJU JE UBO 88 PUTA: Pojačao muziku u automobilu da se ne čuju Kristinini vrisci!

Hrvatska -

ZAGREB - Danas je počelo suđenje za brutalno ubistvo Kristine Krupljan (18) u februaru prošle godine. Nju je ispred kućnog praga nožem izmasakrirao bivši dečko David Komšić (20), koji joj je godinama pretio i maltretirao.

Ponašanjem u sudnici Županijskog suda u Zagrebu David Komšić nije odavao utisak osobe koja se, kako tvrdi njegova bogata porodica, kaje i strašno pati zbog toga što je učinio.

Glasno je zevao u sudnici dok se čitao iskaz svedoka, pa je sudija Sanja Mazalin morala da ga upozori da se pristojno ponaša.

Kobne večeri sačekao je ispred njene kuće i nesrećnu devojku izbo čak 88 puta dok je sedela u automobilu. Posle krvavog pira Komšić je pobegao, ali se kasnije predao policiji.

Komšić je na početku suđenja izjavio da se ne oseća krivim. Inače se na današnjem suđenju ponašao bahato i nepristojno, zevao i čak se smejao u lice ocu devojke koju je ubio.

Kristina Krupljan je pre ubistva Komšiću rekla da više ne želi da bude u vezi sa njim jer je našla novog dečka sa kojim je trudna. Pošto je pročitala optužnicu, Natalija Slavica, zamenica županijskog državnog tužioca rekla je da je Kristina Krupljan bila svesna da umire i da je patila, a da ju je David Komšić ubio iz osvete na posebno okrutan način. Advokat Veljko Miljević, branilac Davida Komšića svoju odbranu zasniva na neuračunljivosti Mladića.

"Ukoliko se utvrdi da je moj klijent bio uračunljiv smatramo da se ne radi o kvalifikaciji navedenoj u optužnici već o ubistvu. Tvrdim da je moj branjenik bio doveden u stanje jake razdraženosti zbog dugotrajnog vređanja od strane oštećene", rekao je advokat Miljević.

Prva je svedočila jedna od Kristininih prijateljica koja je iznela šokantne informacije o njegovom ponašanju.

"Sve je krenulo po zlu kad je počela vezu sa Komšićem. Završio je samo osnovnu školu i upisao vanredno srednju koja se plaća 4-5 hiljada kuna. Tukao je, branio joj leti da nosi haljine i da se druži sa prijateljima.

Videla sam kad joj je slomio nos, a imam i fotografiju na kojoj se to vidi i na kojoj je oblivena krvlju. U više navrata sam videla masnice po njoj, tukao je i grebao. 2016. je prebio i razbio joj auto. Presreo ju je autom, a sa njim su bili prijatelji, on je razbio retrovizor i staklo. Lupao joj je glavom u volan i vikao joj da je kurva. To je završilo i na sudu. U februaru 2017. rekla je da je trudna i da je u vezi s drugim, ali nije rekla s kim. Pretio je da će ubiti nju i dete, a posle da će da brine o detetu. Ona je rekla da ne želi. Na dan ubistva rekla da ide da se vidi sa Davidom da sve razjasne", kaže. Kobne večeri oko ponoći nazvala je Davidova prijateljica i plačući rekla da je David ubio Kristinu. Kako je utvrdila istraga, on je nakon što su stali pojačao muziku u automobilu, zagrlio levom rukom Kristinu, a desnom u kojoj je držao kuhinjski nož, počeo mahnito da je ubada po celom telu. Prema nalazu sa obdukcije devojka je bila živa do poslednjeg uboda. Devojka je izbodena 73 puta i ima 15 posekotina. Samo u području vrata je ubodena 40 puta.

Obdukcija je pokazala i da je Kristina bila živa praktično do poslednjeg uboda i da je pokušala da se odbrani.

"Ubio je jer shvatio da ne želi da bude sa njim i mislim da je nije ubio tada uradio bi to drugom prilikom, jer joj je rekao da će biti njegova ili ničija", rekla je još u iskazu prijateljica ubijene Kristine.

Kurir.rs/Index.hr

Foto printscreen Index.hr

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI ! KAMENOVANA KUĆA BIVŠE SUPRUGE OLIVERA IVANOVIĆA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track