GATARA SKIDALA UROKE POZNATOJ HRVATICI, PA JOJ UZELA 40.000 EVRA: Objaviću sve tvoje tajne u medijima ako mi ne daš novac!
Foto: printscreen net.hr

PREVARENA

GATARA SKIDALA UROKE POZNATOJ HRVATICI, PA JOJ UZELA 40.000 EVRA: Objaviću sve tvoje tajne u medijima ako mi ne daš novac!

Hrvatska -

Gatara koja je uzela desetine hiljada evra za skidanje uroka, čeka suđene.

Željka H. (41) uveravala je jednu poznatu hrvatsku rediteljku, koja je u to vreme imala probleme, da može da joj pomogne. Ona joj je rekla se bavi kristaloterapijom i tarotom i da može na taj način da je izleči i skine joj uroke. Počela je da joj prodaje kristale koji su navodno služili da pokupe lošu energiju.

Međutim, kada je shvatila da njena žrtva ima novca, tražila joj je pozajmice, te za legalizaciju kuće, pa za časove matematike za dete, za upis deteta u privatnu školu, za popravku automobila, kupovinu školskih knjiga….

Uveravala je rediteljku da će joj “vratit i novac do leta kad proda zemljište u Bosni”. Ona je tokom 2015. Željki u više navrata davala novac, i ona joj je na kraju godine dugovala ukupno 16.000 evra.

Međutim kada je rediteljka tražila da joj vrati novac koji joj je pozajmila prevarantkinja je počela da joj preti da će objaviti sve što joj je pričala tokom seansi i uništiti joj karijeru. Zbog toga je očajna rediteljka pristala da Željki da još 1.500 evra, a pohlepna prevarantkinja joj je u martu 2016. godine tražila još 7.000 evra.

“U julu je imala novi zahtev, da joj svake nedelje dajem po 500 evra ili će medijima da otkrije moje tajne i uništi me”, ispričala je očajna rediteljka. Željka je tvrdila da je snimala razgovore s njom, i da će snimke da dostaviti medijima.

“Kada sam rekla da ću da je prijavim policiji, ona je odbrusila da ima klijenta koji tamo radi i koji će da joj pomogne”, dodala je žrtva pohlepne prevarantkinje, koja je uspela da izvuče od rediteljke ukupno 40.000 evra.

Redateljka se prisetila svog prvog kontakta s njom kada joj je rekla da je neko bacio uroke na nju još 2011. godine.

“Morala sam da kupim kamen tigrovo oko, i plaćam svaku njegovu programaciju po 25 evraa. Kako mi se u proljeće 2014. godine zdravstveno stanje pogoršalo pa mi je Željka preporučila novi kamen, ametist, a zatim i ahat. No, tada je počela tražiti pozajmice. Nekad sam joj novac prebacivala direktno na račun, a nekoliko puta sam joj poslala preko prijatelja”.

Pokušavajući da izvuče svoj novac žena je otišla krajem oktobra 2016. pred kuću prevarantkinje, koja je izvređala preteći da će je uništiti.

“Naći ću ja tebe, vidimo se vrlo brzo! Doći ću s gospodom!”, poručila joj je. Na kraju je ipak protiv nje pokrenut postupak u kojem će odgovarati zbog prevare i iznude.

“Ništa od toga nije istina. Ta rediteljka je dolazila na tretmane, i tražila pozajmicu od 1.500 evra. ”, tvrdi Željka kojoj uskoro počinje suđenje.

Kurir.hr/Net.hr

Foto printscreen net.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track