(FOTO) OTKRIVEN TAČNO U PONOĆ! ZAGREPČANI PODIGLI SPOMENIK ČAKU NORISU: Grad je sada bezbedan!
Foto: Beta/Daniel Kasap

ZA 78. ROĐENDAN

(FOTO) OTKRIVEN TAČNO U PONOĆ! ZAGREPČANI PODIGLI SPOMENIK ČAKU NORISU: Grad je sada bezbedan!

Hrvatska -

Legendarni glumac Čak Noris dobio je spomenik u Zagrebu. Spomenik je otkriven u ponoć u subotu 10. marta posle vatrometa i organizovanog dočeka njegovog 78. rođendana.

Spomenik je delo autora koji je hteo da ostane anoniman, kako je istakao, na zahtev Čaka Norisa s kojim "želi da održava dobre odnose".

foto: Beta/Daniel Kasap

''Ovo je prvi spomenik Čaku Norisu u Hrvatskoj. Hrvatska se na ovaj način upisala u red visokorazvijenih evropskih zemalja koje već odavno imaju taj spomenik, kao što je recimo Češka za koju sam sasvim siguran, ali valjalo bi istražiti koje su to još zemlje'', rekao je Kruno Lokotar, šef ceremonije zagrebačke proslave rođendana Čaka Norisa.

foto: Beta/Daniel Kasap

Dodao je i da Zagreb sada nije postao milionski grad, nego broji i milijarde jer Čak Noris ne poznaje granice, a izrazio je i nadu da će zagrebački gradonačelnik Milan Bandić posetiti spomenik, naglasivši da je dolaskom Čaka Norisa Zagreb sada postao i bezbedniji grad.

foto: Beta/Daniel Kasap

Iako su to neki navodili kao mogućnost, Čak Noris se okupljenima na zagrebačkoj proslavi ipak nije zahvalio preko video linka, ali njegovi su emisari preneli poruku: ''Čak je prošle godine došao u Sloveniju. Odmah posle toga Slovenija je dobila arbitražu protiv Hrvatske''.

Kurir.rs/ Index.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track