(VIDEO) EPILOG BRUTALNE TUČE SREDNJOŠKOLACA U ZADRU: Biće izbačeni iz škole, ispite će polagati naknadno
Foto: Printscreen Youtube/Radio Zadar

pravda

(VIDEO) EPILOG BRUTALNE TUČE SREDNJOŠKOLACA U ZADRU: Biće izbačeni iz škole, ispite će polagati naknadno

Hrvatska -

Nastavničko veće zadarske Strukovne škole "Vice Vuković" odlučilo je u sredu ujutru da pokrene postupak za isključenje iz škole dvojice mladića koji su učestvovali u tuči u Ulici Nikole Tesle pre nekoliko dana, piše 24sata.hr.

Trećem učeniku izdata je opomena pred isključenje, a četvrti je već pre tuče bio suspendovan zbog sličnih ispada, piše Zadarski list koji je te podatke saznao od Tihomira Tomčića, direktora škole.

Podsetimo, reč je o brutalnom okršaju dva dečaka iz Zadra. Ovu tuču gledalo je oko 100 dečaka i devojčica. Na osnovu snimka može da se zaključi da je tuča dva dečaka bila organizovana, jer niko od tinejdžera koji su posmatrali nasilje nije pokušao da ih razdvoji.

Da bi situacija bila još strašnija, u jednom momentu dvojica dečaka prestali su da se biju da bi posmatračima naredili da se razdvoje i da im naprave više mesta za borbu. Tuča se na kraju pretvorila u masovnu jer je jedan od mladića počeo da udara jednog učesnika batinanja, nakon čega se veliki broj tinejdžera upustio u borbu.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: YT Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track