TURBO-FOLK UDAR U HRVATSKOJ: Posle radija stiže i NARODNJAČKA TELEVIZIJA! Evo na koje srpske zvezde računaju! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić, Marina Lopičić

mašala

TURBO-FOLK UDAR U HRVATSKOJ: Posle radija stiže i NARODNJAČKA TELEVIZIJA! Evo na koje srpske zvezde računaju! (VIDEO)

Hrvatska -

Nakon folkerskog Extra FM radija, u Zagrebu će uskoro sa emitovanjem krenuti i komercijalna muzička televizija ExTRA TV.

Komisija za elektronske medije je jednoglasnom odlukom i na period od deset godina, kompaniji EXTRA FM d.o.o. dala dozvolu za satelitski, internet, kablovski i druge oblike prenosa audiovizuelnog programa spomenutog kanala, piše Slobodna Dalmacija.

Tako će ljubitelji narodnjačke muzike u Hrvatskoj, nakon onih koji na zagrebačkom području slušaju program radio stanice EXTRA FM dobiti priliku da uživaju u spotovima omiljenih folk izvođača na specijalizovanom TV kanalu po uzoru na DM SAT televiziju Dragane Mirković i njoj slične, koje emituju pop-folk i turbo-folk spotove izvođača iz država sa područja bivše Jugoslavije.

Kada će na prvoj narodnjačkoj muzičkoj televiziji u Hrvatskoj početi sa emitiovanjem 24-časovnog TV programa, imena eventualnih voditelja i sadržaje potencijalnih emisija, još ne žele da otkrij ni vlasnik ExTRA TV kanala Davor Gavranić tako ni Antonio Luka Radanović, odgovorna osoba u kompaniji EXTRA FM d. o.o., koja stoji iza novog TV kanala.

"Nemamo definisan datum početka emitovanja jer smo u pripremi celog projekta. Ne znamo još sve detalje, ali ćemo, u svakom slučaju, na vreme izići s PR člankom u kojemu će reći sve pojedinosti", kaže Antonio Luka Radanović, ističući kako im je u interesu "da krenu što pre".

"Ima dosta faktora koji odlučuju, a ne ovise striktno o nama", dodao je Radanović.

U programu ExTRA TV-a "vrteće" se spotovi zvezda poput poput Željka Joksimovića, Severine, Jelene Rozge, Sergeja Ćetkovića, Nede Ukraden, Maje Šuput, Lidije Bačić, Saše Matića, Halida Bešlića, Ace Lukasa, Jelene Karleuše, Seke Aleksić i ostalih izvođača njeznog muzičkog profila za koje nema mesta u programima tamošnjih televizija.

Kurir.rs/Slobodna dalmacija

Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić, Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

60 SEKUNDI KVALITETNOG PROGRAMA! KARLEUŠA ZAIGRALA U PROVIDNOJ SUKNJICI! Uglas prokomentarisali: JE.OTE ŽENO, GORIŠ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track