Najnovije vesti

OTAC UBIO ĆERKU I SEBE KAD JE SAZNAO JEZIVU ISTINU: Otkrivena pozadina užasne porodične tragedije, koja je šokirala Hrvatsku!
Foto: printscreen

pao mu mrak na oči

OTAC UBIO ĆERKU I SEBE KAD JE SAZNAO JEZIVU ISTINU: Otkrivena pozadina užasne porodične tragedije, koja je šokirala Hrvatsku!

Hrvatska

ZADAR - Tišina se spustila nad kuću u Vrsima kod Zadra u kojoj se u nedelju odigrala stravična porodična tragedija tragedija.

Marijo Jordan (55) i njegova ćerka Lucija Jordan (28) u utorak su zajedno sahranjeni na groblju u Vrsima. Otac je tri dana ranije ubio ćerkui sa dva metka iz pištolja. Zatim je izišao na terasu i presudio sebi hicem u glavu.

Marijo Jordan bio je pomorac, a ćerka Lucija je radila u prodavnici. Njihovom smrću bolesna majka i starija sestra nesreće ostale su bez hranitelja.

Otac, inače lovac, i ćerka često su se svađali zbog njenog raskalašenog načina života. Komšije  kažu da su svađe bile sve češće, jer su se meštani žalili na njeno ponašanje. Imala je kratak fitilj i čak je znala i da se potuče. Patrijarhalna sredina nikad nije bila blagonaklona prema Luciji i njenom načinu života.

"Meštani su mu se često žalili na ćerkino ponašanje i pokazivali mu njene kompromitirajuće fotografije i snimke. Nedavno je saznao i da boluje od tumora na mozgu. Kad se poslednji put vratio sa mora, Marijo je saznao da Lucija tuče bolesnu majku, zbog čega je ona čak bila hospitalizovana na psihijatriji, to je očigledno prelilo čašu. Tog dana čuo sam dva pucnja, a posle deset sekundi tišine i treći. Presudio je njoj i sebi. Strašna tragedija", kaže komšija.

"To ti je sudbina. Ono što te snašlo, nije te moglo mimoići, a ono što te mimoišlo, nije te moglo snaći.", ovo je jezivi citat koji je na svom Fejsbuk profilu ostavila Lucija Jordan pre nego što je sustigla tragična sudbina. 

Kurir.rs/24sata.hr

Foto printscreen/24sata.hr/Facebook

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...