MOTOCIKLOM POKOSIO ČETIRI DEVOJKE: Lauru ubio pijani tinejdžer (16) bez vozačke, a došla je sa drugaricama na letovanje!
Foto: Profimedia

tragedija u hrvatskoj

MOTOCIKLOM POKOSIO ČETIRI DEVOJKE: Lauru ubio pijani tinejdžer (16) bez vozačke, a došla je sa drugaricama na letovanje!

Hrvatska -

Pijani maloletni mladić (16) pokosio je motociklom u Starigradu kod Paklenice četiri devojke koje su šetale. Laura B. (18) preminula je u bolnici nekoliko sati posle nesreće.

Još dve devojke i tinejdžer su povređeni.

Maloletni vozač koji nema ni vozačku dozvolu dolazeći iz pravca Rijeke, prešao je na suprotnu stranu i pokosio devojke koje su bile išle trotoarom, saopštila je policija

.

Četiri devojke koje su stradale u nesreći došle su na letovanje i iz Našica i starosti su od 16, 17 i 18 godina. Tragično preminula Laura godinama je sa porodicom letovala u Starigradu, kao i njene tri prijateljice.

Rano jutros vraćale su se iz disko kluba kada je na njih naleteo pijani motociklista. Dve devojke su lakše povređeneđene i hospitalizirane su, dok je Laura preminula nekoliko sati nakon nesreće.

Tinejdžer je imao 1,8 promila alkohola u krvi posle nesreće. Da stvar bude još gora, vozio je motocikl KT 200 bez vozačke dozvole. Navodno se radi o motociklu njegovog oca. On je lakše povređen, a posle puštanja iz bolnice biće priveden.

Kurir.rs/Index.hr

Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track