HRVATSKA CRNA UDOVICA PONOVO NAPADA: Drogirala napaljenog muškarca pa ga opljačkala!
Foto: printscreen Bjelovar.live

kafa za pamćenje

HRVATSKA CRNA UDOVICA PONOVO NAPADA: Drogirala napaljenog muškarca pa ga opljačkala!

Hrvatska -

BJELOVAR - Bjelovarska policija uhapsila je Ljubu Špiranac-Jurjević (66)) osumnjičenu da je drogirala i opljačkala jednog 61–godišnjaka.

U opštinskom sudu već joj se sudi zbog optužbi da je drogirala nekoliko muškaraca i potom ih brutalno opljačkala. Optuženoj je suđenje počelo sredinom maja ove godine, ali joj je odobreno da se brani sa slobode. Međutim ona je to iskoristila i nastavila sa svojim kriminalnim radnjama.

Žena je juče uhapšena po prijavi 61–godišnjaka koji je rekao da je 1. avgustaa, dogovorio sastanak sa nepoznatom ženom u jednoj kući u Velikom Grđevcu nedaleko Bjelovara. U novčaniku je imao nešto više od 2000 kuna, (oko 300 evra), a kada je ušao u kuću, žena s kojom se našao ponudila mu je kafu. Otpio je nekoliko gutljaja i ubrzo je počelo da mu se vrti pa ga je ona položila na krevet da se malo odmori.

Muškarac se probudio tek posle nekoliko sati, sa velikom glavoboljom. Seo je u auto uz put stao na benzinskoj pumbi da sipa gorivo, prilikom plaćanja trgovac mu je rekao da ima lažnu novčanicu. Pogledao je u novčanik i video da su i ostale novčanice lažne i da mu nedostaje sav njegov pravi novac. Sve je prijavio policiji koja je ubrzo uhvatila osumnjičenu.

Ova neverovatna priča o ”crnoj udovici” Ljubi Špiranac-Jurjević započela je krajem prošle godine kada je nekoliko muškaraca prijavilo da ih je omamila i zatim opljačkala. Osumnjičena je u oktobru i novembru 2017. godine objavila oglas u kojem je pisalo da ženska osoba traži druženje sa muškarcem. U oglas je stavila svoj broj mobilnog. Nije dugo čekala da joj se jave napaljeni muškarci koje je srdačno dočekivala u jednoj kući u Garešnici.

Prvo im je kuvala kapućino u koji je krišom stavljala nepoznato omamljujuće sredstvo i lagala ih da se uskoro pojaviti devojka. Kada bi ispili capućino i ostali omamljeni ona im je krala novac. Kako bi izbrisala sve tragove o komunikaciji, iz mobilnih telefona brisala je sve dolazne i odlazne pozive te poruke koje su razmenjivali.

Dosetljiva gospođa je u kuću namamila ukupno šest klijenata koji su se svi od reda nadali seksualnom zadovoljstvu. Četvorici je uspela da ukrade ukupno 7.280,00 (oko 900 evra). Kod petog nije pronašla ni pare, a šesti je odbio kapućino i na vreme uspeo da pobegne iz kuće.

Svih šest muškaraca koje je namamila u ”ljubavno gnezdo” mlađi su od okrivljene, a jedan od njih je posle odlaska od ”crne udovice”, onako j omamljen, dvaput je sleteo sa puta pri čemu je povređen.

Kurir.rs/Bjelovar.live

Foto printscreen Bjelovar.live

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track