VATRENI OBRAČUN U ZAGREBU, DECA SE ZABARIKADIRALA U ŠKOLI: Začuli se rafali iz kalašnjikova, AUTOMOBILI IZBUŠENI KO ŠVAJCARSKI SIR! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

meci leteli po naselju

VATRENI OBRAČUN U ZAGREBU, DECA SE ZABARIKADIRALA U ŠKOLI: Začuli se rafali iz kalašnjikova, AUTOMOBILI IZBUŠENI KO ŠVAJCARSKI SIR! (VIDEO)

Hrvatska -

ZAGREB - U zagrebačkom naselju Vukomercu došlo je do pucnjave u blizini osnovne škole.

"Čula sam rafale, automobili su izbušeni kao švajcarski sir, a deca su se zabarikadirala u školi", kaže žena iz naselja koja je bila svedok pucnjave.

Ona je dodala da je došlo do svađe i rafalne paljba između članova jedne porodice koja stanuje preko puta škole.

Kako se nezvanično saznaje od komšija u ponedeljak je izbila svađa između braće, a intervenisala je i policija. Na lice mesta došlo je desetak policajaca, ali to nije bilo dovoljno da se situacija smiri. Danas se iz te kuće u kojoj živi ova porodica čula pucnjava iz kalašnjikova.

Jedna osoba je iz automobila zapucala pištoljem po balkonu, a onda je druga strana uzvratila pucnjavu kalašnjikovima po naselju, automobilima i školi, pričaju komšije.

Na mesto događaja odmah su upućen specijalci, a zasad je utvrđeno da je nepoznati počinilac pucajući iz vatrenog oružja oštetio nekoliko automobila i kuću, ali nema povređenih. Policija je privela jednu osobu, a policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje, saopštavaju iz policije.

Kurir.rs/Vijesti.hr

Foto printscreen Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track