BILA SAM GLADNA, A JEDINO ČEGA SAM IMALA NAPRETEK SU KONDOMI! SEKS SAM MRZELA IZ DNA DUŠE: Potresna ispovest prostitutke (50) do detalja opisuje pakao života na ulici
Foto: Profimedia

punih 25 godina života na ulici

BILA SAM GLADNA, A JEDINO ČEGA SAM IMALA NAPRETEK SU KONDOMI! SEKS SAM MRZELA IZ DNA DUŠE: Potresna ispovest prostitutke (50) do detalja opisuje pakao života na ulici

Hrvatska -

Punih 25 godina bila sam prostitutka. Uličarka. Ku*va. I uspela sam da se izvučem iz svega i konačno počnem da živim normalnim životom. Ovako za jedan hrvatski magazin počinje ispovest nekadašnja prostitutka iz Zagreba.

Sitna žena (50), iako naizgled krhka i s tek nekoliko bora, ne odaje utisak na posao kojim se bavila gotovo čitavog života. Završila je samo osnovnu školu. Rano je ostala bez roditelja. Upoznala je mladića i zaljubila se u njega.

"Nisam mrzela mušterije, nego one koji su me naterali na taj posao"

"On, njegov brat i bratova žena bavili su se podvođenjem. Bila sam mlada i jako zaljubljena i nisam imala pojma o životu. Ta žena učila me je kako da zaradim na svom telu. Iskreno, ne sećam se prve mušterije. Imala sam ih na hiljade i jedino što želim je da ih što pre zaboravim", nastavlja žena.

Ispričala je o teškom osećaju koji ju je pritiskao decenijama.

"Tad, u početku, svake večeri sam izlazila na ulicu i osećala se kao da idem na vešanje. Nisam mrzela mušterije nego one koji su me na taj posao naterali. Iako, istina, niko me nije na to silio, ali ja nisam ni znala za drugo. Bila sam premlada i nisam razmišljala. Gotovo sav novac koji sam zaradila morala sam da dajem svojim svodnicima, tako da sam neretko ostajala gladna. Jedino čega sam imala na pretek bili su prezervativi", prisetila se i dodala kako su joj svodnici svakoga dana donosili pune pakete prezervativa.

foto: Profimedia

"Nikad nisam volela seks. Da jesam, onda bi mi to bio užitak i ne bih to mogla da radim za novac. Imala sam slobodu da biram s kojom mušterijom želim da idem u krevet, kao i da odbijem sve što mi se ne sviđa. Kod mene su mogli da dobiju samo običan seks, bez perverzija, a prezervativ je bio obavezan. I nema ljubljenja. S poljupcem kao da bih mu dala i svoju dušu, a ovako je sve ostalo na nivou posla. Plaćao je moju uslugu i vreme. To vam je isto kao i taksisti. Stojite i čekate. Ponekad vam dođe više mušterija, a ponekad možete čekati celu noć a da se niko ne pojavi", objasnila je.

Seks između 30 i 100 evra

Kao uličarka zavisila je o prostoru mušterija, pa su svedoci njenog posla neretko su bili kipovi i drveće u parkovima, poštanski sandučići u haustorima zgrada.

"Većinom su ipak u pitanju bile stalne mušterije. Najdraži su mi bili oni koji su još u autu do hotela pričali šta će sve da mi rade, a onda, kad bismo konačno stigli, ja se još ne bih ni skinula do kraja a oni su već bili gotovi", kroz smeh kaže sagovornica hrvatskog magazina.

To je, kako kaže, bio najlakše zarađen novac. Uvek su bili ljubazni i blagonakloni prema njoj, pa su znali da ostavljaju i više novca nego što je tražila.

"Bili su to često oženjeni muškarci, za koje sam se uvek pitala zašto dolaze k meni ako to što nudim mogu kod kuće da dobiju besplatno. U 25 godina imala sam samo dve-tri neugodnosti. Negde u vrijeme rata u Hrvatskoj došao mi je jedan. Obavili smo to u autu. A onda je izvukao pištolj, prislonio mi ga uz glavu i tražio da mu vratim novac. Nisam htela da mu pokažem da se bojim jer bi me tad sigurno ubio. Rekla sam mu da pazi šta radi jer imam ljude koji stoje iza mene. Vratila sam mu novac i izašla iz auta. Otišao je, a ja sam se, drhteći od straha, vratila kući", priseća se.

(Kurir.rs/dnevnik.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track