Najnovije vesti

MESIĆ POKOPAO KOLINDU I PLENKOVIĆA: Pamtićemo je po ljubakanju, a vladi dajem 2 i to samo zbog truda!
Foto: Printscreen Dnevnik.hr, AP, Reuters

OJADIO IH

MESIĆ POKOPAO KOLINDU I PLENKOVIĆA: Pamtićemo je po ljubakanju, a vladi dajem 2 i to samo zbog truda!

Hrvatska

Bivši predsednik Hrvatske Stjepan Mesić ima loše mišljenje o radu predsednice države Kolinde Grabar-Kitarović i vlade premijera Andreja Plenkovića.

U intervjuu za portal Dnevnik, Mesić je rekao da će Plenkovićeva vlada biti više zapamćena zbog svojih propusta nego postignuća..

"'Nije učinjeno dovoljno da se aktivira proizvodnja, za vreme Jugoslavije bili smo industrijski razvijena zemlja, a sad je sve uništeno, pogrešna je orijentacija samo na trgovinu i turizam, a ni ova vlada, ni prethodna, a ni ona pre, nije napravila ništa"', rekao je i dodao da vladi daje ocenu dovoljan (2) i to samo zbog truda.

foto: Reuters

Ocenjujući rad predsednice Kolinde Grabar-Kitarović, Mesić je rekao da će se pamtiti njeno navijanje za hrvatsku fudbalsku reprezentaciju jer je bilo neuobičajeno.

"Svi mi u svetu pričaju da su zapazili našu predsednicu sa svim onim grljenjima i ljubljenjima. To je dosta interesantno, ali to nije posao predsednice... Ljudi vole estradu, pa je i predsednica pošla za tim alatom, ali njen posao mora da bude nešto drugo", ocenio je Mesić i dodao da je potezi kao što je udomljavanje psa Kike pokazuju da je Kolinda očigledno započela kampanju za nov predsednički mandat.

"'Uvek sam imao psa, i kao dete i u zreloj dobi. Onaj ko voli psa, ima psa dugi niz godina. Predsednica ima 50 godina i sad najednom ta velika ljubav za psom iz azila... Dobro je to, ali ne možemo da kažemo da je to ljubav prema životinjama'', kaže Mesić.

Kurir.rs/Dnevnik.hr

Foto: Printscreen Dnevnik.hr

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...