JEZIVA PRIČA OD KOJE SE LEDI KRV: Ivona i Marko su izgubili sina, odselili u drugu kuću, a onda se javio duh dečaka i otkrio užasnu istinu!
Foto: Profimedia

horor

JEZIVA PRIČA OD KOJE SE LEDI KRV: Ivona i Marko su izgubili sina, odselili u drugu kuću, a onda se javio duh dečaka i otkrio užasnu istinu!

Hrvatska -

Malo ko će da prizna da veruje u duhove i stvari koje nisu "ovozemaljske", ali je činjenica da postoje priče za koje se ljudi kunu da su istinite, a od njih se diže kosa na glavi.

Takva je i ova koja se širi društvenim mrežama: U jednom malom gradu živeo je mladi bračni par, Marko i Ivona sa svojim petogodišnjim sinom Nikolom. Oni su često odlazili vikendom u svoju vikendicu na jezero. Jednom su sin i otac otišli sami. Marko je malo previše popio i nije ni primetio da se njegov sin davi u jezeru. Kada je video da ga nema počeo je da ga traži i video kako sinovljevo telo pluta u jezeru. Pokušao je da ga spasi, ali više nije ništa mogao.

Žena ga je krivila za smrt deteta, iako se pravdao da je uradio sve da ga spasii i da ne može njega da krivi za tu nesreću. Kako više nisu mogli da ostanu u tom gradu zbog previše uspomena na sina, odlučili su da se presele u drugi grad, Ličku Rječinu. Prodali su svoju staru kuću i vikendicu i kupili jednu kuću u Ličkoj Rječini.

Ubrzo posle useljenja, često ih je noćima budio dečiji plač. Ali nikako nisu uspeli da saznaju odakle on dopire. Kada bi krenuli da traže odakle dolazi on je prestajo. Mislili su da neko od komšija ima dete, i da ono plače.

foto: printscreen

Kada im je sve to postalo čudno, pitali su sve komšije da li imaju dete ili da li čuju plač, ali niko od nije imao dete, a niko nije čuo plač. Jedne noći probudila se samo Ivona i digla iz kreveta da vidi odakle plač dolazi, ali ovaj put nije prestajao. Zvuk plača je vodio Ivonu do jedne male sobice na tavanu. Kada je otvorila vrata od sobe, u sobi je videla samo senu deteta. Ivona je upitala dete zašto plače, a dete je počelo glasnije da plače,i nešto nerazumno da govori. To je postajalo sve glasnije i glasnije i već se moglo razumeti da je dete reklo:

''Tata je kriv! Tata je kriv!....''

Kada je Ivona to čula, a i sama je krivila Marka za sinovljevu smrt, potpuno je izgubila kontrolu, otišla u kuhinju. Uzela je nož i otišla kod muža u sobu i počela ga ubada vičući: ''Ovo je za Nikolu!''

Odvukla je njegovo telo u podrum, izbacila svu hranu iz zamrzivača i stavila ga unutra. Počistila je svu krv u kući. Sledećeg dan rekla je komšijama da je Marko otišao poslovno iz grada.

foto: printscreen

Sledeće noći je ponovno čula dečiji plač i ponovno otišla na tavan. Tamo je opet videla senku deteta i ponovno je čula:

''Tata je kriv! Tata je kriv! ...!

Nije bilo jasno šta dete hoće. Ona je rekla: ''Osvetila sam se za tvoju smrt, šta sada hoćeš da učinim?''. Dete je odgovorilo: ''Učini mu ono što je on učinio meni.''

Ivoni nije bilo jasno šta treba da uradi pa je razgovarala sa komšijama i saznala da su bivši stanari imali dete koje je nestalo i nikad nije pronađeno. Ako je zanima više o tome, trebalo bi pitati bivše stanare. Rekli su joj gde oni žive. Ivona je odmah otišla kod njih i pitala ih šta je bilo sa detetom, na šta su oni odgovorili da ni oni ne znaju. Rekli su da ga je policija tražila godinu dana ali nije uspela da ga pronađe.

Ivona je od komšija saznali i da je otac često tukao dete i zatvarao ga u sobu na tavanu. Majka je uvek bila protiv toga, ali je on i nju tukao, pa ona nije smela previše da se buni. Rekli su joj još da se govori da je otac ubio dete.

Ivona je sledeću noć otišla gore u sobu i pitala dete šta treba učiniti. Dete je samo govorilo: ''Ruže u dvorištu. Ruže u dvorištu. Ruže u dvorištu...''

foto: printscreen

Sledeće jutro Ivona je otišla u dvorište do ruža i tamo je sve izgledalo normalno, a onda je počela da kopa kod ruža i našla kosti. Odnela je kosti u policiju. Policija je otkrila da su to kosti nestalog deteta i uhapsila majku i oca deteta.

kada je Ivona ponovo otišla na tavan u sobu dete joj je samo reklo: ''Sada sam slobodan. Hvala.''

Nakon što je to rekao nastala je jaka bela svetlost u sobi i kada je nestala, soba je izgledala potpuno normalno. Nakon što joj je umrlo dete i pošto je ubila muža bez razloga pala je u depresiju, uzela onaj nož sa kojim je ubila muža i izvršilaa samoubistvo.

Sledećeg jutra stražari su u ćeliji pronašli mrtvog oca deteta sa veoma bolnim izrazom lica. Mrtvozornik je rekao da je umro od nedostatka kiseonika, baš kao da je živ sahranjen u zemlju. Majka je puštena iz zatvora zbog nedostatka dokaza protiv nje. Policija je pronašla tela Marka i Ivone u kući koja je kasnije prodata nekom mladom bračnom paru.

Kurir.rs/blogspot.com

Foto Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track