SVEDOČENJE VLASNICE KAFIĆA U KOJOJ JE ZVERSKI PRETUČENA DEVOJKA (18) IZNERVIRALO TUŽIOCA: Ne sećate se ničega protiv njega, ali ste nju prikazali kao k.rvu?!
Foto: Facebook/Instagram

brutalno je premlatio

SVEDOČENJE VLASNICE KAFIĆA U KOJOJ JE ZVERSKI PRETUČENA DEVOJKA (18) IZNERVIRALO TUŽIOCA: Ne sećate se ničega protiv njega, ali ste nju prikazali kao k.rvu?!

Hrvatska -

Na suđenju Darku Kovačeviću Daruvarcu zbog brutalnog premlaćivanja 18-godišnjakinje u zadarskom kafiću u julu, svedočila je vlasnica tog objekta.

Kovačević je od nje tražio da prepriča sadržaj jednog snimka koji joj je on svojevremeno pustio žaleći se na ljubavne probleme.

Navodno se radi o snimku koji mu je jednom poslala majka pretučene 18-godišnjakinje.

"Čulo se kako joj govori da mora da je odvodi iz hotela jedva punoletnu. Pokazao mi je i poruke u kojima mu piše da bi njih dvoje po godinama bili bolji par", rekla je.

Tužilac Igor Vulić reagovao je na njen iskaz rekavši da je čudno da se ne seća ama baš ničeg protiv optuženog, ali se zato pretučenu 18-godišnjakinju "potrudila da prikaže kao kurvu".

Vulić je ranije reagovao i na zahtev Kovačevićevog advokata Andreja Korljana da se u sudski spis priloži naučni članak o delovanju steroida na psihu jer smatra da psihijatar koji je veštačio njegovog klijenta o tome nema dovoljno saznanja.

Tužitelj Vulić to je nazvao apsurdnim rekavši kako optuženi može da laže o količini konzumiranog alkohola čime bi se ceo ovaj postupak pretvorio u cirkus.

26-godišnja vlasnica kafića u trenutku premlaćivanja tinejdžerke je navodno bila na terasi pa nije videla šta se unutra dogodilo. Ušla je tek posle.

foto: Facebook/Printscreen

"Bila je krvava. Izvela sam je napolje i odveli smo je u susedni kafić. Rekla je da se ne zove hitna i policija jer majka ne sme da sazna. Lice joj je bilo krvavo i komšinica je zvala Hitnu pomoć. Nisam videla da li joj je iko priskočio u pomoć. Trebalo je leto da odradi kod nas. Pre toga je dva puta konobarisala i to je sve. Ona je stalno dolazila, a on povremeno", ispričala je.

Kazala je da je Kovačević te večeri bio pijan i da je videla da se teturao. Potvrdila je da postoje kamere u lokalu, ali nije znala da kaže zašto nije pregledala snimak. Tvrdi kako ona i njen suprug nisu zabranili prijateljici premlaćene devojke da zovu policiju i Hitnu negiral je da je rekla Kovačeviću da beži.

"Poznajem ga iz kafića, a ona dolazi otkad je krenula u srednju školu. Bili su u nekakvoj ljubavnoj vezi. Ona mi je početkom maja rekla da je s Darkom. Rekla mi je da ga voli. Krajem maja Darko joj je, čula sam, govorio da želi da raskine. Više puta mi se požalio da ga uhodi i opseda. Da je spominjao bombu, zvala bih policiju", dodala je.

Suđenje se nastavlja i sutra za kada je predviđeno svedočenje pretučene devojke i njene majke.

Kurir.rs/Net.hr Foto: Facebook/Instagram/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja