Najnovije vesti

PROŠIRENA ISTRAGA U SLUČAJU DARUVARAC: Policija ispituje ljude koji su mirno gledali kako se monstrum iživljava na Loreni!
Foto: Facebook/Printscreen

konačno

PROŠIRENA ISTRAGA U SLUČAJU DARUVARAC: Policija ispituje ljude koji su mirno gledali kako se monstrum iživljava na Loreni!

Hrvatska
09:09h

Policija pokreće istragu protiv osoba koje su mirno gledale kako monstruozni nasilnik Darko Kovačević Daruvarac krvnički tuče 18-godišnju Lorenu u zadarskom kafiću.

Državni tužilac u Zadru Ivica Škara naredio je policiji sprovođenje istrage protiv osoba koje su 13. juna bile u kafiću na Meladi, javlja Zadarski.hr.

Prema onome što je zasad poznato, a lepo se vidi i na snimku s nadzornih kamera, više osoba stoji i gleda zločin i ne pokušavajući da spreči monstruma koji divljački bije tinejdžerku.

Iako niko od prisutnih te večeri u kafiću zasad nije dobio krivičnu prijavu, ODO je ipak procenio da je potrebno da se ispita da li je neko mogao, ali nije, da spreči Daruvarca u premlaćivanju devojke.

Biće istraženo i da li je neko odbio da joj pomogne, što je krivično delo nepružanja pomoći osobi u životnoj opasnosti, za što je predviđena kazna do godine dana zatvora. Naime, i žrtva i njena prijateljica su posvedočile da je gazdarica kafića odbila da zove Hitnu pomoć iako je Lorena bila zverski pretučena i obilno krvarila.

Inače, tokom istrage zadarska policija uzela je iskaze 11 osoba koje su te večeri bile svedoci napada.

Kurir.rs/Inde.hr

Foto printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...