ODSEKAO ŽENI DVA PRSTA MOTORNOM TESTEROM: Penzionisani gastarbajter (81) zaključao Ankicu u sobu i nasrnuo! Kad se osvestio, postavljao sebi JEDNO pitanje!
Foto: Profimedia

HOROR U HRVATSKOJ!

ODSEKAO ŽENI DVA PRSTA MOTORNOM TESTEROM: Penzionisani gastarbajter (81) zaključao Ankicu u sobu i nasrnuo! Kad se osvestio, postavljao sebi JEDNO pitanje!

Hrvatska -

Šokantan prizor doživeo je M.T. pošto je čuo svoju mamu kako vrišti iza zaključanih vrata i provalio u sobu.

Njegov očuh J. A. (81) motorom za drva je nasrtao na njegovu mamu Ankicu T. (70) ganjajući je po celoj sobi.

Nesrećna žena u panici je vrištala. Već je bila posečena po glavi, vratu, a na ruci nije imala dva prsta koje je J.A. pilom već odrezao. Sve je bilo krvavo.

Šokirani sin uspeo je da oduvuče poludelog očuha iz sobe. Pozvali su policiju i Hitnu pomoć.

Sve se to odigralo u selu Koritni, nedaleko Đakova, u subotu malo pre podneva. Ankica je odvezena u bolnicu i zadržana na Odeljenju intenzivne nege, a J.A. je uhapšen i odveden u pritvor.

Susedi kažu da je, kada je došao k sebi, stalno govorio "šta sam to učinio, šta sam to uradio". Njegov je postupak šokirao i porodicu i sve u selu, jer J.A. je inače bio miran tip.

Ankica mu je bila druga žena, prva mu je umrla. Oboje imaju decu iz prethodnih brakova. Upoznali su se i živeli i radili u Austriji godinama, gde su otišli i u penziju. Pre oko dva meseca vratili su se da žive u Hrvatsku. Smestili su se kod Ankicinog sina M.T. u Koritnu.

Šta je nagnalo mirnog J.A. da uzme električnu testeru, zaključa sebe i ženu u sobu i zapreti joj da će ju raskomadati, utvrdiće policija i dalja istraga.

PU Osječko-baranjska potvrdila je događaj. Porodica povređene Ankice T. nije želela da komentariše događaj dodajući da su u velikom šoku.

Kurir.rs/ 24sata.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track