TUKAO DEVOJKU I UDARAO JOJ GLAVU O BETON ISPRED KLUBA U RIJECI:  Drugarice pomagale 19-godišnjakinji da se ne uguši dok nisu stigli lekari!
Foto: Profimedia

napadač već privođen

TUKAO DEVOJKU I UDARAO JOJ GLAVU O BETON ISPRED KLUBA U RIJECI: Drugarice pomagale 19-godišnjakinji da se ne uguši dok nisu stigli lekari!

Hrvatska -

Ispred noćnog kluba u Rijeci prtetučena je 19-godišnja devojka koja je potom prevezena u bolnicu, a zbog napada uhapšen je 26-godinšnji muškarac.

Kako je objasnila policija, on je najpre bio bahat i nepristojan u klubu prema četiri devojke starosti između 19 i 23 godine, a potom se napad nastavio ispred kluba.

Napadač je, kako se navodi, najverovatnije zbog odbijanja počeo da nasrće na 19-godfišnju devojku i da je gura i vređa. Kada su izašli ispred kluba počeo je da je tuče.

"Udario joj je glavom snažno o asfalt jedno dva puta", ispričao je jedan očevidac koji kaže da je napadač bio izrazito brutalan.

Do dolaska Hitne pomoći, devojci su pomagale prijateljice, a nakon toga prevezena je u KBC Rijeka.

"Devojka joj je pomagala da se za to vreme ne uguši, a kasnije je stigla i policija. Takve scene se prilično često događaju, ali niko ništa ne preduzima" zaključio je mladić koji je zamolio za anonimnost.

Lekari su konstatovali da je, na svu sreću, prošla sa lakšim povredama.

Napadač je pobegao nakon što je premlatio nesretnu devojku i krio se tokom celog dana u peta, kada je oko 19 sati priveden. Kako je saopšteno, nakon "obrdae, odveden je u Prekršajni sud"

Batinaš inače ima poveći policijski dosje. U proteklih desetak godina već su ga procesuirali za više kaznenih i prekršajnih dela.

Kurir.rs / 24sata.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track