Najnovije vesti

DECO, IZVINITE, DRUGAČIJE NIJE MOGLO: Domar se zaključao u školu i nikog nije puštao! Tvrdi da ga direktor kinji jer ga nije podržao! DRAMA U ŠIBENIKU!
Foto: Profimedia, Printscreen Google Maps

reagovala policija

DECO, IZVINITE, DRUGAČIJE NIJE MOGLO: Domar se zaključao u školu i nikog nije puštao! Tvrdi da ga direktor kinji jer ga nije podržao! DRAMA U ŠIBENIKU!

Hrvatska

Domar jedne osnovne škole u Šibeniku zaključao je jutros vrata i ostao u praznoj zgradi, uz poruku izvinjenja deci i objašnjenjem da "drugačije nije moglo".

Portparol PU Marica Kosor potvrdila je da je policija primila poruku da je jedan muškarac zaključan u Osnovnoj školi Brodarica u Šibeniku.

Ona je rekla da je utvrđeno da je reč o 49-godišnjem muškarcu koji se predao policiji, a koji je nakon incidenta odveden u službene prostorije Policijske uprave.

"Na mestu incidenta spolicajci će provesti istragu jer su navodno na prozorima postojale neke folije, ali važno je napomenuti da 49-godišnjak nikome nije pretio niti je bio naoružan", rekla je Kosor.

Nije poznato, kako se navodi, šta je hteo ovim potezom, ali se čini da je reč o konfliktu između školskog osoblja.

Zagrebački dnevnik nezvanično saznaje da je njemu navodno pretila smena iz školskog odbora jer je glasao za aktuelnog direktora, umesto za novopostavljenog od kojeg je trpeo mobing.

Kurir.rs/ Tanjug

Foto: Profimedia i Google maps

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...