SEKS-AFERA TRESE HRVATSKU VLADU! Ministar u društvu prostitutke šmrče KOKAIN i to u SRBIJI?! Mediji objavili šok fotografije, obaveštajci tvrde da je sve vrhunska MONTAŽA! (FOTO)
Foto: Printscreen YouTube/N1

SKANDAL!

SEKS-AFERA TRESE HRVATSKU VLADU! Ministar u društvu prostitutke šmrče KOKAIN i to u SRBIJI?! Mediji objavili šok fotografije, obaveštajci tvrde da je sve vrhunska MONTAŽA! (FOTO)

Hrvatska -

Hrvatski mediji bave se skandalom u čijem centru se našao potpredsednik tamošnje vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, koji navodno u društvu prostitutke, šmrče kokain.

Fotografije je objavio hrvatski Nacional od, kako su naveli, anonimnog izvora. Na fotografijama se vidi navodno Tolušić koji sedi u fotelji. Na njemu sedi crnokosa žena golih nogu. Lice joj se ne vidi. Ona, kako se čini, u ruci drži mobilni telefon, a navodni Tolušić se sprema da ušmrče kokain.

Kako navode tamošnji medijil, u pozadini se vidi veliko ogledalo, a na drugoj fotografiji hidromasažna kada. Ističe se i da su te fotografije “prilično čiste i uslikane iz blizine i iz više uglova”, pa se s pravom postavlja pitanje ko je treća osoba koja je sve uslikala. Međutim, Nacional piše da je u pitanju vrhunska fotomontaža, otkrivena u sitnim detaljima, a razotkrila ju je hrvatska služba SOA.

Naime, agenti hrvatske obaveštajne agencije su analizom fotografija otkrili da je objekt sa slike apartman u Srbiji. Fotografije apartmana dostupne su i na jednom sajtu za bukiranje.

Da se radi o montaži, piše Nacional, otkriveno je pomoću detalja. Na primer, upoređen je izgled Tolušićeve šake. Muškarac koji bi trebalo da bude Tolušić na ruci nosi sat za koji ministar poljoprivrede tvrdi da ga nema. Nadalje, agenti su uočili da osoba na slici ima zaobljene cipele, dok Tolušić uvek nosi špicaste.

Tolušić je kazao kako je spreman da se testira i na drogu.

"Radi se o neverovatno podmuklom pokušaju kompromitacije koji nadilazi sve što sam dosad susreo," kaže Tolušić za "Nacional".

Još uvek se istražuje pozadina ovog slučaja jer nije poznato ko stoji iza fotomontaža.

"Poprilično sam siguran ko bi mogao stajati iza svega. Poslednje dve godine dirnuli smo u niz osinjih gnezda u sektoru poljoprivrede i šumarstva i sprečili krađu više stotina miliona kuna", rekao je Tolušić.

Kurir.rs/ Index.hr

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track