Najnovije vesti

KRAĐA O KOJOJ PRIČA CEO SPLIT: Dve drugarice iz BiH otišle u tržni centar i za 20 minuta odnele odeću od 2.350 evra, ali nisu daleko stigle
Foto: Profimedia

završile u policiji

KRAĐA O KOJOJ PRIČA CEO SPLIT: Dve drugarice iz BiH otišle u tržni centar i za 20 minuta odnele odeću od 2.350 evra, ali nisu daleko stigle

Hrvatska

Slađana S. (31) iz Mostara i njena devet godina starija prijateljica Nataša R. iz Nevesinja ukrale su iz tržnog centra "City Center one" robu u vrednosti od 17.450 kuna (oko 2.349 evra).

Njih dve došle su u tržni centar u subotu oko 18 sati i uputile se odmah prema butiku koji u ponudi ima skuplju robu renomiranih svetskih marki. Nisu lutale i krale krpice po jeftinim radnjama nego su očigledno znale šta žele.


I jedna i druga su uzele dosta odeće i krenule svaka u svoju kabinu gde su s odeće skinule zaštitu, etikete i cene, a robu su potrpale u svoje torbice i rančeve pa su nakon toga izašle iz radnje.

 

Naravno, alarm pri izlazu nije zbog skinute zaštite s proizvoda zvonio, ali je ipak prodavačica primetila njihovo sumnjivo kretanje posle izlaska iz kabine i nagli odlazak pa je odmah o tome obavestila obezbeđenje.

 

Na ruku ovim devojkama nije išlo ni što prostor u kojem su krale nije odmah u

prizemlju pa su morale da izgube koji minut više dok izađu iz centra s ukradenom robom.

 

Stigle su taman tako do parkiga, ali ih je obezbeđenje stiglo i zadržalo do dolaska policije.


U centar su ušle oko 18 sati, a zaustavljene su na parkingu dvadeset minuta kasnije. Dakle, za 20 minuta su ukrale robu u vrednosti od 2.350 evra.

Posle hapšenja, obe su odvedene u policiju, a ukradena roba je vraćena.

 

Oduzete su im putne isprave do okončanja postupka pa su nakon toga obe puštene na slobodu.

 

Kurir.rs/Avaz.ba
Foto: Profimedia/Ilustracija

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...