CRNA UDOVICA IDE U ZATVOR: Ljuba je seksi oglasima mamila muškarce, a onda ih drogirala i pljačkala!
Foto: printscreen Bjelovar.live

osuđena

CRNA UDOVICA IDE U ZATVOR: Ljuba je seksi oglasima mamila muškarce, a onda ih drogirala i pljačkala!

Hrvatska -

Ljuba Špiranac Jurjević (67), javnosti poznatija kao ”Crna udovica” osuđena je na godinu i po dana zatvora jer je drogirala, a zatim opljačkala jednog muškarca.

Ona je 1. avgusta 2018. godine pozvala Ž.T. i pozvala ga da je poseti kako bi se upoznali. Čovek se pojavio na vratima njene kuće u okolini Velikog Grđevca nedaleko Bjelovara. Skuvala mu je kafu u kojoj je rastopila tablete za spavanje. Ošamućen od čovek je zaspao, a gospođa mu je iz pantalona ukrala novčanik sa 2.450,00 kuna, a iz austomobila uzela kameru za praćenje saobraćaja.

Ž. T. je bio njena poslednja žrtva, a u vreme kada su se upoznali njoj se već sudilo zbog optužbi da je drogirala nekoliko muškaraca i potom ih brutalno opljačkala, ali je baš tada bila je na slobodi.

Gotovo neverovatna priča o ”Crnoj udovici” Ljubi započela je krajem 2017. godine. Nekoliko muškaraca tada je Policijskoj upravi bjelovarsko–bilogorskoj policiji prijavilo da ih je omamila pićem i zatim opljačkala. Ljuba je u oktobru i novembru 2017. godine na teletekst stranici ”NOVA TV” objavila oglas u kom je pisalo da ženska osoba traži druženje sa muškarcem. U oglas je stavila svoj broj mobilnog, a nije dugo čekala na žrtve.

Prvo im je kuvala kapućino u koji je krišom stavljala nepoznato omamljujuće sredstvo. Nakon što bi muškarci nestrpljivo ispijali naptak i začas bili ošamućeni i nemoćni, okrivljena im je krala novac. Kako bi izbrisala sve tragove o komunikaciji, iz mobilnog im je čak brisala sve dolazne i odlazne pozive i poruke koje su razmenjivali.

Dosetljiva gospođa je na opisani način u kuću namamila ukupno šest klijenata koji su se svi od reda nadali seksualnom zadovoljstvu. Četvorici je uspela da ukrade ukupno 7.280,00 kuna, kod petog nije pronašla ni pare, a šesti je sumnjičavo odbio piće i na vreme pobegao iz kuće.

Svih šest muškaraca koji su namamljeni u Ljubino ”ljubavno gnijezdo” mlađi su od okrivljene, a jedan od njih je posle odlaska od ”Crne udovice”, omamljen automobilom dva puta sleteo sa puta pri čemu je povređen.

Kurir.rs/Bjelovar.live

Foto bjelovar.live

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track