DECA VRIŠTALA I GLEDALA KAKO OTAC MLATI MAJKU TEGOM U GEPEKU: Žena već prijavljivala bivšeg muža teologa za nasilje, a svekrva je optužila da je sama kriva za sve! (VIDEO)
Foto: printscreen, printscreen YT/

horor u hrvatskoj

DECA VRIŠTALA I GLEDALA KAKO OTAC MLATI MAJKU TEGOM U GEPEKU: Žena već prijavljivala bivšeg muža teologa za nasilje, a svekrva je optužila da je sama kriva za sve! (VIDEO)

Hrvatska -

Žena koju je prošle nedelje u Zagrebu brutalno pretukao bivši muž (39) pred njihovom decom, aonda ugurao u prtljažnik automobila ispričala je kakav je užas preživela tog dana.

Pretučena Mihaela za Provjereno Nove TV otkrila je kako se sve to dogodilo ispred njene zgrade, a čitav napad gledali su njihovi sinovi stari tri i po i godinu i po dana. Kaže da je sve trajalo nekoliko minuta i da se pre napada nisu ni svađali niti išta ružno rekli jedno drugome. Našli su se da bi joj bivši muž vratio dečiju garderobu koja je ostala kod njega i tada je on odjednom počeo da je udara tegom.

"Stariji sin je počeo da vrišti. Dok me mlatio ispred automobila, deca su sve gledala, a kada me je ubacio u gepek i nastavio da udara, čuli su samo moje vriske", priča Mihaela.

Nasilnika su građani uspeli da odgurnu od automobila, a Mihaela je uspela da pobegne u zgradu. Siledžija je sa decom pobegao ali je uhapšen na području Osječko-baranjske županije. Određen mu je pritvor, a osumnjičen je za pokušaj ubistva i povredu prava deteta. Ovo nije prvi put da ga je Mihaela prijavljivala.

"Njegova mama govorila je da sam ja kriva za ovo što mi se dogodilo jer je on bio isprovociran mojim dosadašnjim postupcima, i time što sam ga prijavljivala u socijalnu službu. Ja sam prijavila da me je udario u septembru i da me prati", rekla je Mihaela.

Njoj su konstatovani višestruki prelomi lobanje, potpuno smrskana šaka, rana i podliv ispod oka, 13 rana za šivenje i zaostale komadiće metala u glavi.

Kurir.rs/Dnevnik.hr

Foto YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track