BIVŠA MISICA RASKRINKALA UBICU LEKARKE IZ TROGIRA: Našla ključan dokaz i policiji pomogla da reši slučaj
Foto: Printscreen YT

neverovatan rasplet u hrvaTskoj

BIVŠA MISICA RASKRINKALA UBICU LEKARKE IZ TROGIRA: Našla ključan dokaz i policiji pomogla da reši slučaj

Hrvatska -

Bivša hrvatska misica Fani Čapalija odigrala je veliku ulogu u rešavanju ubistva lekarke Asje Kisić iz Trogira , tako što je usmerila policiju na ključni dokaz.

Kao što smo već pisali, 6. avgusta prošle godine, Asju je ubio njen bivši muž Željko Tukić. On je prijavio zločin rekavši da je pronašao izmasakrirano telo u stanu.

Pošto je znao da će biti sama u apartmanu koji je izdavala, odlučio je da je tada napadne.

Naime, Asja je Tukiću rekla da mora da se iseli, a on se našao u problemu budući da mu je egzistencija bila ugrožena.

Međutim, uhapšen je nedugo posle sahrane. Alibi mu je srušen kada je utvrđeno da su ga kamere trogirske železničke i benzinske stanice snimile u vreme kada je tvrdio da nije bio u Trogiru, prenosi Net.hr.

Fani Čapalija
Fani Čapalijafoto: Youtube/Printscreen

Ipak, jedan od najvažnijih dokaza u istrazi pronašla je bivša Mis Hrvatske Fani Čapalija. Radi se o patikama koje su policiju odvele do osumnjičenog.

Čapalija živi u blizini apartmana Asje Tukić. Optuženog je videla na dan ubistva, a dva dana kasnije je na plaži ispod apartmana videla patike i njima čarape. Fotografisala ih je, a posle predala čoveku koji ih je odneo u policiju. Veštak je utvrdio da je optuženi nosio isti tip patika.

Tužilaštvo smatra da je Tukić namerno nosio patike većeg broja kako otiske ne bi povezali s njim, ali zaboravio je na čarape.

Kurir.rs/Net.hr Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja