DARUVARAC PONOVO ZAVRŠIO U PRITVORU: Nasilnik koji je pretukao devojku sada nasrnuo na mladića u kafiću! Noć će provesti iza rešetaka
Foto: Facebook/Printscreen

okršaj u zadarskom kafiću

DARUVARAC PONOVO ZAVRŠIO U PRITVORU: Nasilnik koji je pretukao devojku sada nasrnuo na mladića u kafiću! Noć će provesti iza rešetaka

Hrvatska -

Darko Kovačević zvani Daruvarac ponovo je u pritvoru.

Podsetimo, Daruvarac je postao poznat regionalnoj javnosti kada je u Zadru prošlog leta pretukao tinejdžerku u kafiću i naneo joj teške telesne povrede.

Ovoga puta, oko 18 sati na terasi jednog kafića u Zadru, Kovačević nasrnuo je na mladića (24) i pretio mu. Došlo je prvo do verbalnog, a potom i fizičkog sukoba u kojem je mladić pao, pa je sve prijavio lokalnoj policiji.

Kovačević je priveden, a u pritvoru će prenoćiti.

Prošlog juna, Kovačević je devojku Lorenu (18) udarao pesnicama i šutirao u glavu dok su sve posmatrali posetioci kafića. Brutalan napad su snimile i kamere tog objekta. Devojku je nastavio da mlati i u toaletu kada joj je glavom nekoliko puta udario o lavabo. Loreni su polomljene kosti lica, nos i zubi.

Na sudu je priznao da ju je pretukao posle čega je osuđen na 5 godina zatvora, međutim, zbog zakona koji određuje maksimalno trajanje istražnog zatvora, pušten je na slobodu.

Kurir.rs/N1 Foto: Facebook/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track