DRAMA U KAŠTELU DO RANOG JUTRA: Veteran se zaključao sa decom u stan i pretio plinskom bocom! Specijalci upali tek u 4 sata ujutru!
Foto: Profimedia

na primorju

DRAMA U KAŠTELU DO RANOG JUTRA: Veteran se zaključao sa decom u stan i pretio plinskom bocom! Specijalci upali tek u 4 sata ujutru!

Hrvatska -

Policija je jutros oko upala u stan u kojem je bio muškarac zatvoren s dvoje dece i pretio plinskom bocom, a reč je o veteranu koji je potom priveden.

On se u stan zatvorio sa svojim decom rođenom 2005. i 1998. godine, dok treće dete nije bilo u stanu ali je upravo ono pozvalo policiju.

Oko 22 sata sinoć zbog dojave o porodičnom nasilju policija je izašla na teren u naselju Kaštel Lukšić. Nakon pretnji plinskom bocom zgrada je evakuisana a na teren su izašli i specijalci, hitna pomoć i posebni pregovarač. Pregovori su trajali satima.

"Policajci su sinoć po prijavi otišli ma mesto događaja, i zatekli 53-godišnjaka, koji je krenuo prema njima držeći u ruci nož, i pretio smrću. U jednom trenutku je uzeo plinsku bocu i pustio plin, nastavljajući s pretnjama smrću, nakon čega se zatvorio u stan, s još dva člana porodice, odbijajući dalje kontakte s policijskim službenicima.

Nakon višesatnih pregovora, policajci su jutros oko 4 sata nasilno ušli u stan, primenili silu nad 53-godišnjim muškarcem, kao i nad 21-godišnjem članu porodice zbog vređanja policajaca, saopštili su nadležni i dodali da u ovoj akciji niko nije povređen.

Kurir.rs / Index.hr

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track