Najnovije vesti

NJEN OTAC JE KAMIONOM POKOSIO DVE DEVOJČICE NA ODMORIŠTU: Ćerka vozača izrazila saučešće porodicama nastradalih i uputila pismo medijima! Nije lako čitati reči osude i prezira, evo ko je moj tata!
Foto: Printscreen YT

srceparajuće

NJEN OTAC JE KAMIONOM POKOSIO DVE DEVOJČICE NA ODMORIŠTU: Ćerka vozača izrazila saučešće porodicama nastradalih i uputila pismo medijima! Nije lako čitati reči osude i prezira, evo ko je moj tata!

Hrvatska

Kamion se brzinom od 90 na čas zaleteo na odmorište Sjever kod Novske. Vozio je 59-godišnji Ivo Filipović i njegova porodica takođe je u potpunom šoku. Kontaktirali su 24sata kako bi porodica poginulih devojčica javno izrazili saučečšće.

“Poštovani, moje ime je Ivana Filipović i ćerka sam vozača koji je kriv za saobraćajnu nesreću kod Novske. Na ovaj način želim da izrazim saučešće porodicama nastradale dece u ime mog oca, majke, sestre i cele naše obitelji“, stoji u pismu.

 

“Neizmerno nam je žao što se desila ovakva tragedija i ne možemo pronaći prave reči utehe kojima se može opisati ta bol. Molim medije da imaju razumevanja i za nas jer nije lako biti kući i čitati reči osude i prezira”, piše u pismu ćerka vozača kamiona i nastavlja:

 

“Moram dodati i to da je moj tata jedan uzoran otac koji je s kamionom godinama prelazio milione kilometara da bi prehranio našu porodicu, školovao mene i sestru, bez ijedne nezgode. Ne znam šta mu je bilo, ali sigurno znam da tako nešto ne bi učinio namerno. Još jednom, najiskrenije saučešće porodice i molimo za ozdravljenje još dve mlade djevojke...” U potpisu, Ivana Filipović.

Neizmerna je tuga u Erdutu, gde bi u ponedeljak trebala da stognu tela dve poginule devojčice.

 

Umesto očajnih roditelja, na prepoznavanje u bolnicu poslata je učiteljica. Ona će s direktorom škole Markom Stanićem u ponedeljak ponovo otići kod nesrećnih porodica i odneti im putne kofere njihovih devojčica koje su one same spremile u nadi da će provesti vikend na moru sa prijateljima iz razreda. U školi su napravili knjigu sećanja s fotografijama devojčica i istaknuli crnu zastavu. Proglašena su tri dana žalosti.

 

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Screesnhot

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...