ŠPRAJC U NEVERICI ZBOG KOLINDE: Hrvatska predsednica komentarisala policijsku brutalnost, a poznati voditelj je mogao samo da se uhvati za glavu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Vijesti.hr, EPA

šou u studiju

ŠPRAJC U NEVERICI ZBOG KOLINDE: Hrvatska predsednica komentarisala policijsku brutalnost, a poznati voditelj je mogao samo da se uhvati za glavu! (VIDEO)

Hrvatska -

Zoran Šprajc, poznati hrvatski voditelj, ponovo je u centru pažnje medija u komšiluku.

Šprajc se uhvatio za glavu zbog izjave predsednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović o policijskoj brutalnosti.

Sve je počelo prilogom o Kolindinom obilasku policijske patrole na granici s BiH, koji je urednik i voditelj Zoran Šprajc najavio u svom stilu.

"Iz nezvanične predsedničke kampanje, koja se zvanično ne događa kako predsednicu ne bi omela u državnim poslovima, idemo sad u te državničke poslove, koje bi objava njene kampanje omela. Predsednica Republike obišla je državnu granicu s Bosnom i Hercegovinom i policajce koji njome patroliraju.

U pratnji ministra Božinovića, poručila je kako Hrvatska neće postati 'hot spot' za migrante. Takođe smatra da žica nije rešenje za granicu s BiH, jer u njoj žive Hrvati. Da ne žive, onda se, valjda, ne bi protivila", zaključio je Šprajc.

"Ovde je danju teško prolaziti, a kamoli noću. Zato, svaka čast hrvatskim policajcima", rekla je Kolinda Grabar-Kitarović.

Potom je razgovarala s interventnim policajcem Goranom Ivićem, koji joj je pojasnio kako se kreću ilegalni migranti.

Na kraju priloga Grabar-Kitarovićeva je imala takav zaključak zbog čega je Šprajc osetio potrebu da se, umesto komentara, uhvati za glavu.

"Kad se neko provlači kroz ovaj teren, onda je normalno da imaju ogrebotine, masnice i telesne povrede. Dakle, razmišljajte o tome kad čujete svakojake priče da su naši policajci brutalni. Nisu, apsolutno vam garantujem za to", rekla je predsednica, a kamera je uhvatila Šprajca kako se hvata za glavu.

Kurir.rs/Vijesti.hr Foto: EPA/Printscreen Vijesti.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track