Najnovije vesti

JAVIO SE GOSPODIN NIKO IZ HRVATSKE: Gejmer stao pred kameru, sakrio lice, pa objavio kandidaturu za šefa države! (VIDEO)
Foto: Printscreen: Youtube/Gospodin Nitko

GEJMER BI U POLITIKU

JAVIO SE GOSPODIN NIKO IZ HRVATSKE: Gejmer stao pred kameru, sakrio lice, pa objavio kandidaturu za šefa države! (VIDEO)

Hrvatska

Anonimni gejmer iz Hrvatske prijavio se, kako sam kaže, za kandidata na predstojećim predsedničkim izborima u Hrvatskoj. On je "Gospodin Niko".

On se javnosti obratio putev svog Jutjub kanala, postavljanjem snimka na kom kaže da se kao "najpozitivniji političar po izboru građana odlučio da se obrati javnosti i da se kandiduje".

Medijima je poslao saopštenje, a svoje lice u videu je zamutio kako bi ostao "Niko", prenosi regionalna N1 TV.

Njegova kampanja imaće slogan "Resetujmo Hrvatsku", a glavni cilj mu je da probudi mlade i skrene pažnju na njihove probleme.

"Mladi su za mene jedina nada za spas ove države. Niko od predsedničkih kandidata ih ne ističe kao primarnu ciljnu grupu stoga sam odlučio da izađem u javnost i pošaljem im poruku. Iako su ovlašćenja predsednika ograničena, smatram da uz današnje kanale komunikacije predsednik može i mora vršiti pritisak na Vladu i Sabor kako bi se sprovodile mere kojima je cilj, između ostalog, i sprečavanje demografske kataklizme", kazao je "Gospodin Niko".

"Već mesecima gospodin Niko je jedan od najpozitivnijih političara u Hrvatskoj i u samom je vrhu po simpatijama građana. Podstaknut svojom popularnošću gospodin Niko smatra da je njegova dužnost i odgovornost da se kandiduje za predsednika Republike Hrvatske, radi podrške koju mu daju građani proteklih meseci", navodi on.

"Gospodin Niko" kaže da je gejmer, zaljubljenik u alpinizam i penjanje, a zalaže se i promoviše kulturu pametnih gradova. Rodom je iz Nina, ima ženu i sina.

Kurir.rs/N1/B92

Foto: Printscreen: Youtube/Gospodin Nitko

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...