SKAKAO SA MOSTA U ŠIBENIKU, A NJEGOV PRIJATELJ SVE SNIMAO: Ako poginem, reci ljudima da sam bio dobar! (VIDEO)
Foto: Printscren: Facebook/ŠibenikIN

završio u bolnici

SKAKAO SA MOSTA U ŠIBENIKU, A NJEGOV PRIJATELJ SVE SNIMAO: Ako poginem, reci ljudima da sam bio dobar! (VIDEO)

Hrvatska -

Muškarac (33) iz Hrvatske skočio je u sredu ujutru sa Šibenskog mosta, a snimak tog skoka proširio se jutros društvenim mrežama. On je pri skoku zadobio teške telesne povrede i zadržan je na lečenju u šibenskoj bolnici.

"Muškarac je hrvatski državljanin, a zadobio je teže telesne povrede i van je životne opasnosti, ali je zadržan na lečenju u šibenskoj bolnici", rekla je jutros za ŠibenikIN portparolka šibenske policije Marica Kosor.

Svedoci događaja juče su za ŠibenikIN ispričali da je njegov prijatelj sve snimao telefonom, a danas se taj snimak pojavio na društvenim mrežama.

Sudeći prema snimku, 33-godišnjak izgleda dezorijentisano i čini se da je pod uticajem alkohola ili opijata. On je prijatelju uoči skoka rekao: "Ako poginem, reci ljudima da sam bio dobar".

"Bila su tu dva momka, a kako sam shvatio iz njihovog razgovora, ovaj jedan je išao da pokaže prijatelju da može da skoči s mosta pa je drugi sve snimao mobilnim. Dok je skakao, okrenuo se u vazduhu i pao na grudi, umesto na noge, tako da mislim da se polomio", ispričali su juče svedoci događaja na Šibenskom mostu.

Kurir.rs/Šibenik.in

Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track