HRVAT PREKO INTERNETA REZERVISAO APARTMAN NA HVARU: Kada je video šta je dobio za 90 evra usledio je ŠOK (FOTO)
Foto: Čitalac Net.hr

bruka

HRVAT PREKO INTERNETA REZERVISAO APARTMAN NA HVARU: Kada je video šta je dobio za 90 evra usledio je ŠOK (FOTO)

Hrvatska -

Gledajući cene privatnog smeštaja na Jadranu mnogi će reći da je preskup s obzirom na odnos onoga što će turisti platiti i što će za tu cenu dobiti. Tako je čitalac Net.hr iz Varaždina platio 90 evra apartman, smešten odmah treći red do mora.

To ne bi bilo nimalo sporno da nije reč o apartmanu s vrlo starim namještajem, bez klime i sa internetom tek u jednoj sobi.

foto: Čitalac Net.hr

Ispričao nam je da je reč o apartmanu u Jelsi na Hvaru čija je tuš kabina i kupaonica vrvela gljivicama, a bojler je zbog kamenca mogao da zagreje vodu tek za jednu osobu. Tu je letovao 15. juna sa suprugom i decom te ističe da se nakon ovoga iskustva uopšte neće pitati zašto je manje turista.

foto: Čitalac Net.hr

Čitalac tvrdi da je oglas za apartman pronašao na Fejsbuk grupi u kojoj iznajmljivači oglašavaju svoje apartmane. Fotografije unutrašnjosti smeštaja nije video nego su bile priložene fotografije samo soba i pogleda s balkona.

foto: Čitalac Net.hr

"Celu godinu štediš da bi svojoj deci, ženi i sebi priuštio odmor za godišnji, a onda za 90 evra dobiješ internet samo u jednoj sobi, bojler pun kamenca koji može ugrejati vodu samo za jednog, tuš sa razno raznim gljivicama, televizor koji datira iz 1980., valjda sam imao sreće što je u boji, ali sreće ipak nisam imao jer nema niti jedan domaći program. U ponudi apartmana pisalo je da ima pametnu ulaznu bravu…imao sam sreće što je uopštee bilo vrata s bravom. Slavina u kuhinji je starija od mene baš kao i ‘najnovija’ vešalica i kanta za smeće. Nije bilo ni rezervnih čaršava, a nitko nije ni ponudio da ih zameni. K tome, sve vrvi od dekorative rasvete i nema klime…odnosno ima, ali može samo da greje. Baš jeftino, samo 90 evra!”, ispričao je čitalac.

1 / 3 Foto: Čitalac Net.hr

Kako je rekao za Net.hr, novac nije tražio nazad jer si “nije hteo da upropasti godišnji odmor”. Nažalost, ovakvi primeri nisu retkost, a ono na što bi domaći (kao i strani) turisti trebali obratiti pažnju jest da apartmane i sobe rezervišu preko internet stranica na kojima stoji više detalja o samom smeštaju kao i ocena bivših gostiju.

Kurir.rs/Net.hr

Foto: Čitalac Net.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track