KOMŠIJE IM UPALE U DVORIŠTE I SEKIRAMA UNIŠTILI KUĆU I AUTO: Porodica u Slavoniji preživljava horor od pijanih komšija! Pretili im da će ih sve poklati!
Foto: Profimedia

drama kod đakova

KOMŠIJE IM UPALE U DVORIŠTE I SEKIRAMA UNIŠTILI KUĆU I AUTO: Porodica u Slavoniji preživljava horor od pijanih komšija! Pretili im da će ih sve poklati!

Hrvatska -

Brutalan napad dogodio se sinoć u Slavoniji na jednu porodicu i to u njihovoj porodičnoj kući.

Trojica mladića upala su u dvorište porodice Zetović u naselju Kešinci u opšptini Semeljci, nedaleko od Đakova. Počeli su da im prete, da vređaju, a onda su sekirama porazbijali prozore na kući i porodični automobil.

"Napadnuti smo u porodičnoj kući, govorili su da će nas sve poklati pa su uzeli sekire i porazbijali nam prozore i auto".

"U 23.45 su nas napšale komšije, a pre toga su nas vređali. Govorili su da će nas sve poklati. Oko 21 sat smo pozvali policiju koja je izašla na teren, ali su rekli da oni tu ne mogu ništa i da se javimo sutra ujutro. Na moje pitanje šta da radimo do osam sati ujutro nisu imali nikakav odgovor. Nešto pre pomoći, u 22:35, dvojica o dnjih trojice su uzeli sekire i porazbijali nam prozore u prizemlju i ceo auto. Pritom su vikali kako će doći u kuću i pobiti nas sve", ispričala je Ana Zetović.

Kaže kako su tada ponovno zvali policiju, ali da im je za intervenciju trebalo 35 minuta.

"Za to vreme su mogli sve da nas pobiju. Na kraju su došli, odveli počinitelje, a trećeg brata ostavili na slobodi iako je prietio pred njima kako će on nastaviti gde su braća stala. Nakon dvadesetak minuta policija odlazi. Apelujem na sve nadležne službe, predsednicu, premijera, policijske uprave da nas zaštite od horora koji redovno trpimo", poručila je Zetović i dodala da ovo nije prvi incident od strane istih počinitelja.

Iz policije su potvrdili kako su intervenirali zbog napada.

"Sinoć oko 23.40 primili smo dojavu da su u Kešincima dva muškarca oštetile kuću i automobil 43-trogodišnjeg hrvatskog državljana. Na mesto događaja uputili smo 3 policijska službenika koji su potvrdili istinitost dojave. Dva vidno alkoholisana muškarca, 27-godišnjak i 31-godišnjak oruđem su oštetili porodični automobil i prozore kuće u vlasništvu 43-godišnjaka" izjavili su iz osječko-baranjske policije.

Nisu, međutim, odgovorili da li je istina da im je trebalo više od pola sata da stignu na lice mesta, kao ni zašto nije uhapšen treći učesnik iako je pred policijom pretio porodici.

Kurir.rs / Index

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track