Najnovije vesti

PALA PRVA HAPŠENJA ZBOG NAPADA NA SRBE KOD KNINA: Nasilnici divljali po kafiću i vređali ljude, a sada su uhvaćeni pijani u autu! (VIDEO)
Foto: Profimedia

privedeni nakon incidenta

PALA PRVA HAPŠENJA ZBOG NAPADA NA SRBE KOD KNINA: Nasilnici divljali po kafiću i vređali ljude, a sada su uhvaćeni pijani u autu! (VIDEO)

Hrvatska

Hrvatska policija uhapsila je dvojicu napadača na Srbe, koji su u sredu učestvovali u jednom od dva odvojena napada na kafiće na području Knina, piše zagrebački portal Index.

U jednom od napada, u mestu Đevrske, za razliku od onog prvog u opštini Biskupija, nije bilo povređenih, a prema rečima svedoka, Srbe su na nacionalnoj osnovi vređali i po kafiću razbijali inventar tri osobe.

 

Policija je uhapsila dve muške osobe starosti 25 i 28 godina, a kako je saopšteno, pronađeni su u noći nakon incidenta.

Starijeg muškaraca su pronašli za volanom "golfa" kojim su se napadači dovezli pred kafić u Đevrskama i pritom je, kako se navodi, bio u vidno alkoholisanom stanju i odbio je alkotest.

 

U policijskom saopštenju stoji da je "golf", šibenskih registarskih oznaka.

 

Podseća se da je osumnjičeni 25-godišnjak na naročito drzak i nepristojan način na nacionalnoj osnovi vređao 62-godišnjeg vlasnika ugostiteljskog objekta i pri tom narušavajući javni red i mir, dok je 28-godišnjak verbalno napao vlasnika nakon što ih je on upozorio da ne ostećuju invetar i da će pozvati policiju.

 

foto: Shutterstock

Uhapšeni su privedeni Opštinskom sudu u Šibeniku, stalna služba Knin.

 

Stariji je priveden zbog, kako se navodi, kršenja javnog reda i mira, a mlađi učesnik zbog saobraćajnog prekršaja, odnosno vožnje u alkoholisanom stanju.

 

Navodi se da policija tek treba da utvrdi da li su oni učestvovali i u brutalnom napadu iste noći u kaficu Petko u opštini Biskupija, kada je petoro njih završilo u bolici.

 

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Profimedia

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...